Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Saint Etienne Montpellier İddaa Tahmini 05.02.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 5 Şubat Cumartesi günü 23. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Saint Etienne ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Türkiye saat ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2.

Bets10, Saint Etienne galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.30, Montpellier galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Saint Etienne Transfere Yöneldi

Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Saint Etienne, teknik adam değişikliğiyle birlikte göreve Pascal Dupraz’ı getirirken, transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Ev sahibi Falaye Sacko, Bernardoni, Sada Thioub, Enzo Crivelli, Eliaquim Mangala, Joris Gnagnon ve Bakary Sako’yu kadrosuna kattı. Fransa Ligue 1’in en alt sırasında yer alan Saint Etienne, 7 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından, Angers deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, bu sezon 22 hafta sonunda 3. kez kazandı. Araya moralli giren ve transferde önemli takviyeler yapan ev sahibi, yeni kadrosuyla galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Montpellier 3 Golle 3 Puanı Aldı

Montpellier, Olivier Dall’Oglio önderliğinde iyi bir sezon geçiriyor. Fransa Ligue 1’de 22 hafta sona erdiğinde 6. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, 10 galibiyet, 4 beraberlikle 34 puan toplamayı başardı. Evinde ligin en iyi performanslarından birini sergilese de, deplasmanda etkisiz kalan Montpellier, deplasman kabusunu çözmesi halinde üst sıraların iddialı takımları arasına girebilir. 4 haftalık galibiyet serisinin ardından Troyes ve Strasbourg karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Montpellier, araya ise iç sahada 3-2’lik Monaco galibiyetiyle moralli girdi. Monaco karşısında iyi bir hücum performansı ortaya koyan konuk ekip, attığı 37 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini ortaya koydu.

Saint Etienne – Montpellier Maç Bilgileri

Saint Etienne – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi T. Leonard. Mücadele Geoffroy Guichard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Saint Etienne takımında Bakayoko, Gabriel, Gnagnon ve Hamouma sakat. Khazri, Moukoudi, Neyou, Sacko ve Sow milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Montpellier cephesinde ise Esteve ve Tamas’ın sakatlığı bulunuyor. Oyongo miili takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Macon, Aouchiche, Thioub.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Savanier, Ferri, Mollet, Ristic, Mavididi, Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ligde kalmak isteyen Saint Etienne, diğer tarafta ise üst sıraların iddialı takımı Montpellier varı. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden galibiyetle çıkan taraf ev sahibi Saint Etienne oldu. Yeni transferleriyle kazanan ev sahibi, kalesini ise gole kapatamadı. Mücadelede iki takımda beklediğimiz gibi skor üretti.