TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Başakşehir İddaa Tahmini 05.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 2.26, beraberlik tercihine 3.60, Başakşehir galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Fenerbahçe 5. Sırada

Fenerbahçe, 2 hafta önce konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Miha Zajc’ın golüyle öne geçen Sarı Lacivertlilker, 2. yarıda yoğun baskıya maruz kaldı ve mağlubiyet yaşamadığı için şanslıydı diyebiliriz. İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 3 maçta 5 puan toplayan Fenerbahçe, lider Trabzonspor’un 17, 2. sıradaki Konyaspor’un ise 8 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. Bu hafta Kadıköy’de Başakşehir’i konuk edecekler ve Fenerbahçe’nin yarışta kalması için mutlak kazanması gereken bir karşılaşma. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz kart cezalısı. Mesut Özil, Altay Bayındır ve Filip Novak’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Başakşehir Düşüşe Geçti

Başakşehir, son 2 haftada üst üste mağlubiyetler yaşadı. Önce Kayserispor’a deplasmanda 1-0 kaybeden Başakşehir, 2 hafta önce ise iç sahada konuk ettiği Göztepe’ye 2-1 mağlup oldu. Emre Belözoğlu yönetiminde ilk kez üst üste 2 maçta puan almayı başaramadılar. Süper Lig’de bu sezon 8. yenilgisini alan İstanbul ekibi, 8. sıraya kadar geriledi. Bu hafta ise Kadıköy’de konuk olacakları Fenerbahçe karşısında da işleri pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Başakşehir Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Aziz kart cezalısı. Mesut Özil, Altay Bayındır ve Filip Novak’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Atilla Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Enner Valencia, Serdar Dursun

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Junior Çaiçara, Alexandru Leon Duarte, Carlos Ponck, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Daniel Aleksic, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin bu sezon savunması yine zorunlu. Bireysel hatalar neticesinde yenen goller, can sıkmaya devam ediyor. Taraf bahsine yönelmek riskli. Cumartesi gününün kapanış maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe’de kötü gidişat sürüyor. İç sahada Başakşehir’i konuk eden Sarı Lacivertliler, rakibine 1-0 mağlup oldu.