TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 05.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından biri olan Kasımpaşa deplasmanda, lider Trabzonspor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Trabzonspor bugün Kasımpaşa karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Trabzonspor galibiyetine 1.88, beraberlik tercihine 3.75, Kasımpaşa galibiyetine 4.50 oran veriyor. 

Trabzonspor Deplasmanda Kazandı

Trabzonspor, Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. 2 hafta önce Galatasaray deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Abdullah Avcı’nın ekibi, en yakın takipçisi Konyaspor’un ise 9 puan önünde yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada, son haftaların formda takımı Kasımpaşa’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür ve Begali Koita’nın sakatlığı devam ediyor.

Kasımapaşa’dan Üst Üste Galibiyetler

Kasımpaşa, son haflarda üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Galatasaray deplasmanında 3-1 kazanarak sürpriz bir 3 puan elde eden İstanbul ekibi, 2 hafta önce ise iç sahada konuk ettiği Kayserispor’u yine aynı skor ile 3-1 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’de kümede kalma umutlarını iyice arttıran Kasımpaşa, son 5 maçından da galibiyet ile ayrıldı ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta ise lider Trabzonspor deplasmanında sürpriz arayacaklar. Umut Bozok, son haftalarda attığı gollerle Kasımpaşa’yı sırtlamaya devam ediyor. Bu hafta Kasımpaşa’da gözler, yine Umut Bozok’da olacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ryan Donk’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Trabzonspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Trabzonspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür ve Begali Koita’nın sakatlığı devam ediyor. Kasımpaşa’da Ryan Donk’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Florent Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Kevin Varga, Ahmet Engin, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi ama son haftalarda kalesini gole kapatamayan bir Trabzonspor var. Kasımpaşa, hücum hattında bu kadar formdayken, gollere yönelmek daha sağlıklı. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa’nın 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Lider Trabzonspor deplasmanında 1-0 mağlup oldular.