TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor Bahis Tahmini 05.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Fatih Karagümrük evinde, Yeni Malatyapsor’u ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 1.91, beraberlik 3.75, Yeni Malatyaspor kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük’de Puan Kayıpları

Fatih Karagümrük, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. 2 hafta önce Adana Demirspor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 5-0’lık farklı bir mağlubiyet ile ayrıldı. Volkan Demirel yönetiminde 3. mağlubiyetini alan Fatih Karagümrük, son 7 karşılaşmada ise sadece 2 galibiyet alabildi. Yaşanan son 2 mağlubiyette de gol atmayı başaramayan Fatih Karagümrük, bu hafta Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Yann Karamoh ve Jure Balkovec’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Yeni Malatyaspor Ligin Dibinde

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Marius Sumudica yönetiminde sadece 2 galibiyet alabildiler. Süper Lig’de bu sezon toplamda ise 4 galibiyetleri bulunuyor. 16 puan toplayan Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in dibine demir atmış durumda. 2 hafta önce iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Yeni Malatyaspor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 12 maçtır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Yeni Malatyaspor’da eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Yeni Malatyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Yann Karamoh ve Jure Balkovec’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Jure Balkovec, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Efe Tatlı, Lucas Biglia, Yan Karamoh, Emre Mor, Aleksander Pesic

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Yeni Malatyaspor ise üst üste 12 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Formsuz iki takımın maçında gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor’da galibiyet hasreti devam etti. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar.