İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.02.2022

6 Şubat Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 24. hafta heyecanı yaşanırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Juventus – Hellas Verona: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Juventus evinde Hellas Verona’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 24. hafta fikstüründe bizleri 6 Şubat Pazar günü bekleyecek mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’ne 23 haftada attığı 17 gol ve yaptığı 2 asistle damga vuran Dusan Vlahovic’i artık Juventus forması altında izleyeceğiz. Ev sahibi ligin en önemli transferlerinden birine yüksek bir bonservis bedeliyle imza atarken, Juventus cephesinde transfer harekatı Denis Zakaria ve Federico Gatti ile devam etti. İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vuran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, lider ile puan farkını 11’e indirirken, şampiyonluk için umutlandı. Milano derbisinin oynanacağı 24. haftada Hellas Verona’yı evinde ağırlayacak olan JUVE, yeni transferleriyle taraftarlarına galibiyet armağan etmek istiyor. Son haftalardaki etkisinin üzerine, transfer döneminde güçlenen ev sahibinin lige iyi bir geri dönüş yapacağını düşünüyorum. İtalya Serie A Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başaran Hellas Verona, Sassuolo ve Bologna galibiyetleriyle birlikte 23 hafta sonunda 9. sıraya yükseldi ve üst sıra yarışı için önemli bir adım attı. Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte daha etkili bir sezon geçiren konuk ekip, devre arası transfer döneminde 5 isimle yollarını ayırırken, Panagiotis Retsos, Fabio Depaoli ve Mateusz Praszelik’i renklerine bağladı. Juventus deplasmanına formda ve moralli çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında rakibini iç saha avantajıyla 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeniden kazanmak ve ilk 7 ile arasındaki puan farkını azaltmak isteyen Hellas Verona, kazanması halinde Juventus ile puan farkını 2’ye indirecek. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Juventus, güçlenen kadrosuyla 9 maçlık yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracaktır.

Atalanta – Cagliari: H1, 1.50 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 6 Şubat Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren kritik bir maç bizleri bekliyor. 4. sıradaki Atalanta evinde düşme potasındaki Cagliari’yi konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 14:30. Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısında sergilediği futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, sonuçtan ziyade sergilenen futbol, Gian Piero Gasperini ve öğrencilerinin şampiyonluk yarışında rüştünü ispatlamasını sağladı. 22 haftadan 12 galibiyet, 7 beraberlik, 3 mağlubiyetle 43 puan toplayan ev sahibi, liderin 10 puan gerisinde, 4. sırada yoluna devam ediyor. Son 2 hafta İnter ve Lazio derbilerinden golsüz beraberlikle ayrılan Atalanta, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği Cagliari karşısına çıkacak. Ev sahibi ara transfer döneminde Gosens gibi bir yıldızını kaybederken, Jérémie Boga ve Valentin Mihaila’yı kadrosuna kattı. Milano derbisinin sahne alacağı haftada Atalanta’nın hedefi 3 puan. Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşıyor. Konuk ekip ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetmesinin ardından göreve Walter Mazzarri’yi getirirken, yeni hocasıyla 19 haftadan sadece 15 puan topladı ve kendisini düşme hattının içerisinde buldu. 23 haftadan 3 galibiyet çıkaran konuk ekip, bu galibiyetleri Sampdoria ve Bologna karşısında alırken, Sampdoria karşısında hem iç saha hem de deplasmanda kazandı. Dış sahada tek galibiyeti bulunan Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atalanta karşısına deplasmanda çıkacak. Ligde kalmakta zorluk çeken ve teknik adam hamlesine rağmen toparlanamayan Cagliari’nin, deplasmanda işi çok zor. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Atalanta, son haftalarda iyi performanslar sergiledi. Derbilerden başarıyla çıkan ev sahibi, düşme hattındaki Cagliari karşısında iyi futbolunu farklı galibiyetle taçlandıracaktır.

Udinese – Torino: MS 2, 2.07 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 15. sırasında yer alan Udinese, 6 Şubat Pazar günü evinde 10. sıradaki Torino’yu konuk edecek. 24. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı galibiyet alamadan geçiren ve kalesinde tam 8 gole engel olamayan Udinese, devre arası transfer döneminde savunma zafiyetlerine son vermek için uğraştı. Stoper bölgesine James Abankwah, Filip Benkovic ve Pablo Marí transferleri yapan ekip, kaleci bölgesine ise Antonio Santurro’yu kattı. 6 hafta önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Gabriele Cioffi’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, son 3 haftada ise savunmadaki hatalarıyla 8 puan kaybetti. 24 puanla 15. sırada yer alan Udinese, düşme hattından sadece 7 puan uzaklıkta. Konuk ekip Torino ise son 3 haftadan topladığı 7 puanla üst sıralar için umut bulurken, transfer döneminde Demba Seck, Samuele Ricci, Mohamed Fares ve Pietro Pellegri’yi kadrosuna katarak, UEFA Avrupa Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirdi. İtalya Serie A Ligi’nin 10. sırasında yer alan Ivan Juric’in öğrencileri, son 3 haftada Fiorentina ve Sampdoria’yı mağlup ederken, Sassuolo ile evinde 1-1 berabere kaldı. 23 haftada 8 mağlubiyet alan Torino, bu mağlubiyetlerin 6’sını deplasmanda alırken, iç sahada sadece 2 maçtan puansız ayrıldı. Torino iç saha etkisini deplasmana taşımak istiyor. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Torino, transfer döneminde güçlenen kadrosuyla İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir geri dönüş yapacak ve deplasmanda kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.31

Bets10 Bahis Oranı: 6.26