İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 06.02.2022

6 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Strasbourg – Nantes: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Strasbourg ile Nantes, 6 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de, Fransa Ligue 1’in 23. haftasında karşı karşıya gelecek. De La Meinau Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Bordeaux deplasmanına konuk olan Strasbourg, üst üste aldığı Metz, Montpellier ve Clermont galibiyetleriyle sahaya kağıt üzerinde favori olarak çıkarken, savunmadaki bireysel hatalar ev sahibinde pahalıya mal oldu ve Strasbourg deplasmandan 4-3’lük mağlubiyetle döndü. Son 11 haftalık fikstürden 2. yenilgisini alan Julien Stephane’nin öğrencileri, daha önce ise 2. sıradaki Marsilya’ya mağlup olmuştu. Fransa Ligue 1’in 4. sırasında yer alan Strasbourg iyi bir sezon geçiriyor. Son haftalarda rüştünü ispatlayan ekip, Nantes karşısında galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 22. haftanın kağıt üzerinde en kolay fikstüründen biriyle karşı karşıya olan Nantes, düşme hattındaki Lorient karşısında hataya yer vermedi ve ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden, 4-2’lik zaferle çıkmayı başardı. Son 6 haftada 4. galibiyetine imza atan Nantes, Antoine Kombouare yönetiminde 10. sıraya kadar yükseldi. Ligde rahat bir konumda yer alan konuk ekip, devre arası transfer döneminde Renaud Emond, Molla Wagué ve Charly Jan ile yollarını ayırırken, takıma yeni bir isim kazandırmadı. Transfer bütçesinde zorluklar yaşasa da, sezona önemli futbolcularının kaybıyla başlayan Nantes, iyi bir mücadele ortaya koydu. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken Stasbourg ve Nantes, kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Galibiyet hedefindeki iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

Rennes – Brest: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 6 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Brest karşı karşıya gelecek. Bordeaux karşısında rüya gibi bir galibiyete imza atan Rennes, Clermont deplasmanında ise kabusa uğradı. Bordeaux karşısına 3 maçlık mağlubiyet serisiyle çıkan Bruno Genesio’nun öğrencileri, 6-0’lık zaferle kötü gidişata dur demeyi başarırken, son maçta Clermont deplasmanında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Maça iyi başlayan ve ilk yarıda oyunun kontrolünü elinde tutmayı başaran Rennes, ikinci yarıda ise özellikle savunma hattında iyi bir sınav vermedi. Son 5 haftada 4. yenilgisini alarak, 5. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, arayı fırsata çevirmek ve Ligeu 1’e galibiyetle dönmek istiyor. Brest haftayı evinde farklı galibiyetle kapattı. Konuk ekip evinde ağırladığı Lille karşısında 2-0’lık galibiyete imza atarken, 3 maç sonra gelen 3 puan konuk ekipte moralleri yerine getirdi. 8 maçlık yenilmezlik serisi ve 6 haftalık galibiyet serisiyle müthiş bir yükseliş yakalayan ve düşme potasından kurtulan Brest, 3 maçtan 1 puanla çıkarak düşüşe geçerken, teknik adam Michel Der Zakarian tekrar takımını toparladı ve Lille karşısında kritik bir galibiyet aldılar. Konuk ekipte ara transfer döneminde Romain Faivre yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrılırken, Youcef Belaïli, Martín Satriano ve Paul Lasne takıma katılan yeni isimler oldular. Konuk ekip önemli bir kozunu kaybetse de, kolay lokma değil. Rennes üst sıra savaşında ağır yaralı. Ev sahibi iç sahada kabusa son vermeyi başaracak 5. sırada haftaya girerken, Brest karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Troyes – Metz: KGVAR, 1.75 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 6 Şubat Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Troyes ile Metz’in 3 puan mücadelesi bekliyor. 23. haftada sahne alacak karşılaşmayı Türkiye saati ile 17:00’de, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Troyes, deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, düşme hattına bir adım daha yakınlaştı. Ligin yeni temsilcisi Laurent Batlles yönetiminde alt sıralardan kurtulmayı başaramazken, 3 hafta önce göreve Bruno Irles’i getirdi. Yeni hocasıyla 3 haftada Montpellier’i mağlup etmeyi başarırken, Angers ve Lyon karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. 22 haftada 5 galibiyet alabilen ve ligin en az gol atan 2. takımı olarak yoluna devam eden Troyes, zor günler geçirirken, Abdu Conté, Palmer-Brown, Luka Ilic, Iké Ugbo ve Mothiba transferleriyle hem hücum hem de savunma hattının güçlendirdi. Düşme potasından 1 puan uzaklıkta yer alan Troyes, tüm değişikliklere rağmen ligde kalmakta zorlanıyor. Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Nice’a 2-0’lık skorla kaybeden Metz, Play Out hattında yer aldı. Konuk ekip bu hafta en yakın rakiplerinden Troyes ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında rakibine 2-0’lık skorla mağlup olan Metz, deplasmanda kazanarak düşme potasından kurtulmak istiyor. Konuk ekip devre arası transfer döneminde 4 oyuncusunu kiralık olarak gönderirken, Fali Candé, Ibrahim Amadou, Louis Mafouta, Jemerson ve Kana-Biyik’ı renklerine bağladı. Son 5 haftadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle çıkan Metz, yakın rakipleri karşısında galibiyet hedefine ulaşırken, ilk 10 sıra ve üzerindeki rakipleri karşısında ise yetersiz kaldı. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini atlatmak isteyen Troyes ve Metz, bu kritik maçta puan kaybetse dahi, 3 puan adına skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.05

Bets10 Bahis Oranı: 5.47