Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Hellas Verona İddaa Tahmini 06.02.2022

Juventus evinde Hellas Verona‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 24. hafta fikstüründe bizleri 6 Şubat Pazar günü bekleyecek mücadele, Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.33, Hellas Verona galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Juventus Gücüne Güç Kattı

İtalya Serie A Ligi’ne 23 haftada attığı 17 gol ve yaptığı 2 asistle damga vuran Dusan Vlahovic’i artık Juventus forması altında izleyeceğiz. Ev sahibi ligin en önemli transferlerinden birine yüksek bir bonservis bedeliyle imza atarken, Juventus cephesinde transfer harekatı Denis Zakaria ve Federico Gatti ile devam etti. İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vuran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, lider ile puan farkını 11’e indirirken, şampiyonluk için umutlandı. Milano derbisinin oynanacağı 24. haftada Hellas Verona’yı evinde ağırlayacak olan JUVE, yeni transferleriyle taraftarlarına galibiyet armağan etmek istiyor. Son haftalardaki etkisinin üzerine, transfer döneminde güçlenen ev sahibinin lige iyi bir geri dönüş yapacağını düşünüyorum.

Hellas Verona Kadrosunu Güçlendirdi

İtalya Serie A Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başaran Hellas Verona, Sassuolo ve Bologna galibiyetleriyle birlikte 23 hafta sonunda 9. sıraya yükseldi ve üst sıra yarışı için önemli bir adım attı. Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte daha etkili bir sezon geçiren konuk ekip, devre arası transfer döneminde 5 isimle yollarını ayırırken, Panagiotis Retsos, Fabio Depaoli ve Mateusz Praszelik’i renklerine bağladı. Juventus deplasmanına formda ve moralli çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında rakibini iç saha avantajıyla 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeniden kazanmak ve ilk 7 ile arasındaki puan farkını azaltmak isteyen Hellas Verona, kazanması halinde Juventus ile puan farkını 2’ye indirecek.

Juventus – Hellas Verona Maç Bilgileri

Juventus – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Massimi. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Manuel Locatelli kart cezalısı. Federico Chiesa ve Federico Bernardeschi sakat. Alex Sandro Covid19 sebebiyle karantinada. Hellas Verona cephesinde ise Giovanni Simeone kart cezalısı. Pawel Dawidowicz’in sakatlığı bulunuyor. Martin Hongla milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt Pellegrini, Rugani, Cuadrado, McKennie, Arthur, Denis Zakaria, Moise Kean, Dusan Vlahovic, Paulo Dybala.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Casale, Ceccherini, Koray Günter, Depaoli, Veloso, Barak, Lazovic, Tameze, Caprari, Nikola Kalinic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Juventus, güçlenen kadrosuyla 9 maçlık yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus evinde rahat kazandı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller yeni transferler Dusan Vlahovic ve Denis Zakaria’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.