Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Greuther Fürth İddaa Tahmini 06.02.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 21. haftanın kapanış mücadelesi, 6 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da, Wolfsburg ile Greuther Fürth arasında oynanacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3.

Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Bets10, Wolfsburg galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.20, Greuther Fürth galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda.

Wolfsburg Galibiyete Odaklandı

Almanya Bundesliga zor günler geçiren Wolfsburg, transfer döneminin açılmasıyla birlikte rotasını hücum hattını güçlendirmeye çevirdi. Ev sahibi performansıyla adından söz ettirse de, son haftalarda etkisiz kalan Wout Weghorst’u Burnley’e satarken, Jonas Wind, Kevin Paredes, Max Kruse ve Bryang Kayo’yu renklerine bağladı. Almanya Bundesliga’da hoca değişikliğinin ardından son 9 haftadan 7 mağlubiyet, 2 beraberlikle ayrılan, yeni hocası Florian Kohfeldt ile 11 haftadan ise sadece 2 galibiyet çıkarabilen Wolfsburg, küme düşme tehlikesini 2 puan uzaklıkta hissediyor. Almanya Bundesliga’nın 15. sırasında yer alan ve tam 9 maçtır kazanamayan ev sahibi, ligin en alt sırasındaki Fürth karşısında bu kabusa son vermek istiyor.

Zayıf Halka Greuther Fürth

Almanya Bundesliga’da son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup çıkmayı başarsa da, ligin yeni temsilcisi Greuther Fürth en alt sıradan kurtulamadı. Konuk ekip 20 hafta sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlikle topladığı 10 puanla en alt sıraya demir atarken, en yakın rakibi ile puan farkı 8’e yükseldi. Transfer döneminde bütçe sıkıntısı yaşayan Fürth, Andreas Linde, Afimico Pululu ve Tobias Raschl’ı kadrosuna kattı. Ligde kalmak için önemli bir mücadele sergilese de, Stefan Leitl yönetiminde lige tutunmakta zorlanıyor. Sadece Union Berlin ve Mainz karşısında kazanan konuk ekip, ligde kalmak istiyorsa en yakın rakiplerinden Wolfsburg karşısında seriyi sürdürmek zorunda.

Wolfsburg – Greuther Fürth Maç Bilgileri

Wolfsburg – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Kevin Mbabu, Xaver Schlager, William, Lukas Nmecha ve Paulo Otavio sakat. Greuther Fürth cephesinde ise Jessic Ngankam, Robin Kehr ve Marius Funk’un sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Brooks, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Max Kruse, Steffen, Maxi Arnold, Waldschmidt.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Dudziak, Meyerhöfer, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Seguin, Hrgota.

İddaa Tahmini

Wolfsburg transfer dönemiyle hücum hattını güçlendirdi. Ev sahibi 9 maçlık galibiyet hasretiyle çıkacağı bu mücadelede, Fürth engelini 3 puanla aşmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg yeni transferleriyle kabusa son verdi. Ev sahibi ligin en zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyet aldı ve bu hafta bizleri yanıltmadı.