İnter Roma İddaa Tahmini 08.02.2022

İnter evinde Roma‘yı konuk ediyor. İtalya Kupası Çeyrek Final Turu‘nda bizleri 8 Şubat Salı akşamı bekleyen dev maç, TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak. Mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, İnter galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.33, Roma galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

İnter 14 Hafta Sonra Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter tam 14 hafta sonra mağlup oldu. Milano derbisinde Milan’ı evinde ağırlayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ilk yarıda rakibini kendi yarı sahasına hapsetmeyi başarırken, Perisic’in golüyle devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarı ise ev sahibi için tam anlamıyla kabustu. 2-1’lik mağlubiyet İnter’i liderlik koltuğundan etmese de, en yakın rakibiyle puan farkı 1’e indi. 23 hafta sonunda sadece Lazio ve Milan derbilerinden mağlup ayrılan İnter, mağlup olsa da, oyun olarak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ispatladı. İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda bu hafta Roma ile evinde karşı karşıya gelecek olan İnzaghi’nin öğrencileri, ligde 3-0 mağlup ettiği rakibi karşısında kazanarak, yarı final biletini cebine koymak istiyor.

Roma Güven Vermedi

İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda İnter deplasmanına konuk olacak olan Roma, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’ne kötü bir geri dönüş yaptı. Milli aranın ardından Genoa karşısında sürpriz bir kayıp yaşayan Jose Mourinho’nun öğrencileri, düşme hattındaki rakibiyle golsüz berabere kaldı. Rakibini 68. dakikadan itibaren 10 kişi yakalamasına rağmen, galibiyete ulaşamayan Roma, 24 hafta sonunda 7. sıraya kadar geriledi. Teknik adam sergilenen futbol ve alınan sonuçlarla eleştirilerin odağı haline gelirken, Roma bu hafta ligde 3-0 kaybettiği ezeli rakibi İnter karşısında sürpriz arayacak. 10 kişi kalan Genoa karşısında sergilenen futbol, Roma’nın kupada yoluna devam etmesi için yeterli değil.

İnter – Roma Maç Bilgileri

İnter – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Correa ve Gosens sakat. Roma cephesinde ise Pellegrini ve Spinazzola sakat. Darboe ve Diawara milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. 

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Brozovic, Alexis Sanchez, Ivan Perisic, Edin Dzeko.

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Vina, Mancini, Kumbulla, Bryan Cristante, Maitland-Niles, Veretout, Zaniolo, Oliveira, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter’de 14 maçlık yenilmezlik serisi son bulurken, sergilenen futbol güven vermeye devam etti. İnter evinde kazanacak ve İtalya Kupası’nda yarı finalist olmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’dne ağır bir derbi mağlubiyeti alan İnter, kupada ezeli rakibi Roma’yı mağlup ederek teselli buldu. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Edin Dzeko ve Alexis Sanchez’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.