Monaco Amiens İddaa Tahmini 08.02.2022

Fransa Kupası‘nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, 8 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, Monaco evinde Amiens‘i konuk edecek. Mücadeleye II. Louis Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Monaco galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.00, Amiens galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Monaco’dan İyi Geri Dönüş

Monaco teknik adam değişikliğinin ardından Fransa Ligue 1’de daha iyi performanslar sergilemeye başladı. Ev sahibi geçtiğimiz hafta evinde Lyon’u konuk ederken, Ben Yedder’in 1 gol, 1 asistle damga vurduğu derbiden 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. Fişi erken çeken ve ilk 27 dakikada 2-0 öne geçen ev sahibi, geri kalan dakikalarda rakibine fırsat tanımadı. Son 4 hafta Clement önderliğinde mücadele eden ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. sıraya kadar yükseldi. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan, ligde üst sıra savaşına yeniden dahil olan ekip, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda ise evinde Amiens’i konuk edecek. Monaco 3 kulvarda birden yoluna devam etmek istiyor.

Amiens’in Deplasmanda İşi Zor

Amiens, Fransa Ligue 2 sahnesinde Philippe Hinschberger önderliğinde zor günler geçirirken, Fransa Kupası’nda ise çeyrek finalist olmayı başardı. Ligue 2 sahnesinde 23 haftadan 5 galibiyet, 11 beraberlikle 26 puan toplayan, geri kalan 7 maçtan ise eli boş ayrılan konuk ekip, düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Fransa Kupası’nda ise 4 tur geçmeyi başaran Amiens, şuana dek hiçbir Ligue 1 temsilcisiyle mücadele etmedi. Monaco gibi güçlü bir rakip karşısında sürpriz bir galibiyet almak isteyen konuk ekip, Fransa Ligue 2 performansıyla çeyrek finalist olmayı başardığı Fransa Kupası’nda güven vermedi.

Monaco – Amiens Maç Bilgileri

Monaco – Amiens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele II. Louis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Diatta, Badiashile ve Fabregas sakat. Amiens cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Henrique, Ben Yedder, Tchouameni, Diop, Gelson Martins, Kevin Volland.

Amiens’in ilk 11’i Belli mi?

Amiens’in muhtemel kadrosu: Nicolas Lemaitre, Dekoke, Bansais, Diaby, Padovani, Haddad, Gbelle, Kane, Zabou, Jozefzoon, Duckens Nazon.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 temsilcisi Monaco, çeyrek final turunda hata yapmayacak ve Ligue 2 temsilcisi Amiens karşısına galibiyetin mutlak favorisi olarak çıkarken, haftayı farklı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.77

Rexbet Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco farklı galibiyetle tur biletini cebine koydu. Ev sahibi Ameins karşısında Tchouameni ve Volland’ın golleriyle kazandı.