Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Everton Bahis Tahmini 08.02.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Newcastle United iç sahada, Everton karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 22.30’da S SPORT Plus kanalındna yayınlanacak.

Newcastle United ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 2.58, beraberlik 3.55, Everton kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Newcastle United Düşme Hattında

Newcastle United, Premier Lig’de küme düşme hattında yer alıyor. 2 hafta önce Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Newcastle United, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Sürpriz bir 3 puan elde eden Eddie Howe’un ekibi, Premier Lig’de bu sezon 2. galibiyetini aldı. 15 puana sahip Newcastle United, 19. sırada yer alıyor. St. James Park’ta oynadığı son 3 maçtan da galibiyet alamadan ayrılan Newcastle United, bu hafta Everton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Newcastle United’da Callum Wilson ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Everton Yeni Hocasıyla

Everton’ın geçtiğimiz hafta içi teknik direktörü belli oldu. İngiliz teknik adam Frank Lampard’ın göreve getirildiğini belirtelim. Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Everton, geride kalan 20 maçta sadece 5 galibiyet alabildi. Düşme hattının sadece 4 puan üzerinde yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da Brentford’u konuk eden Everton, rakibini 4-1 mağlup etti ve Frank Lampard yönetiminde çıktığı ilk resmi maçtan galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Everton’da Tom Davies’in sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United – Everton Maç Bilgileri

Newcastle United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Callum Wilson ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Everton’da Tom Davies’in sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Kieiran Trippier, Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Nathan Petterson, Andre Gomes, Allan, Dele Alli, Demarai Gray, Richarlison, Dominic Calvert Lewin

İddaa Tahmini

Everton’da kan değişikliği yaşandı. Lampard önderliğinde Everton, maçın favorisi. St. James Park’ta Newcastle United’dan puan kopartırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.38

Best10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, Premier Lig’de 3. galibiyetini aldı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldılar.