Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Brentford İddaa Tahmini 09.02.2022

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Manchester City bu hafta iç sahada, Brentford karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 22.45’de S SPORT kanalından yayınlanacak.

Manchester City ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.12, beraberlik 9.70, Brentford kazanır ise 29.00 olarak açıklanmış.

Manchester City 2 Puan Bıraktı

Manchester City’nin 12 maçlık galibiyet serisi, 2 hafta önce Southampton deplasmanında sona erdi. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Pep Guardiola’nın öğrencileri, 12 maç aradan sonra puan kaybı yaşamış oldu. Premier Lig’de en yakın takipçisi Liverpool’un 9 puan önünde liderliğini devam ettiren Manchester City, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak dikkat çekiyor. Etihad’da oynadıkları son 6 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Manchester City, bu hafta konuk edeceği Brentford karşısında da maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Brentford’un İşi Zor

Brentford’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladılar. 2 hafta önce iç sahada Wolverhampton’ı konuk eden Brentford, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilgi ile Premier Lig’de üst üste 4. mağlubiyetini yaşamış oldular. 14. sıraya kadar gerileyen Thomas Frank’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 4. turunda konuk olduğu Everton’a 4-1 kaybederek FA Cup’a veda etti. Maç öncesinde Brentford’da Mathias Zanka ve Tarique Fosu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City – Brentford Maç Bilgileri

Manchester United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Craig Pawson. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Mathias Zanka ve Tarique Fosu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Jack Grealish

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: Alvaro Fernandez, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Manchester City, uzun bir süredir Premier Lig’de mağlubiyet yaşamıyor. Bu hafta Etihad’da konuk edecekleri Brentford’u farkşı geçerler ve liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Etihad’da rahat kazandı. Brentford’u 2-0 mağlup ettiler ve 9 puanlık farkı koruyarak liderliğini sürdürdüler.