Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Norwich City Crystal Palace İddaa Tahmini 09.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Norwich City’e konuk olacak. Mücadele saaat 22.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Norwich City ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Jetbahşs oranları şu şekilde verilmiş. Norwich City kazanır 3.50, beraberlik 3.45, Crystal Palace kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

Norwich City Tur Atladı

Norwich City, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Önce Everton’ı Carrow Road’da 2-1 mağlup eden Norwich City, ardından ise Vicarage Road’da Watford’u 3-0 ile geçti. Premier Lig’de üst üste 2 galibiyet alarak moral bulan Eddie Howe’un öğrencileri, küme düşme hattının da üzerine çıkmayı başardı. Bu hafta ise iç sahada, Crystal Palace ile karşılaşacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 4. turunda Wolverhampton’a konuk olan Norwich City, rakibini 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıkan taraf oldu. Maç öncesinde Norwich City’de Tim Krul ve Jakob Sorensen’in sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace’da Puan Kayıpları

Crystal Palace, son haftalarda Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya başladı. Son 3 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Patrick Vieira’nın ekibi, 2 hafta önce Selhurst Park’ta konuk ettiği Liverpool’a 3-1 kaybetmişti. FA Cup 4. turunda ise geçtiğimiz hafta sonu Hartlepool’u konuk eden Crystal Palace, rakibini 2-0 mağlup etti ve moral buldu. Son 3 maçından galibiyet alamadan ayrılan Crystal Palace, bu hafta Premier Lig’de Norwich City deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da James McArthur’un sakatlığı bulunuyor.

Norwich City – Crystal Palace Maç Bilgileri

Norwich City – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de Tim Krul ve Jakob Sorensen’in sakatlıkları bulunuyor. Crystal Palace’da James McArthur’un sakatlığı bulunuyor.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Norwich City, üst üste Everton ve Watford karşısında kazanarak moral buldu. Düşme hattının 1 basamak üzerine çıktılar. Crystal Palace ise son 3 maçta çok etkisizdi. 3 maçta da gol buldular ama sadece 1 puan toplayabildiler. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu ve iki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz kazandı.