Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Southampton İddaa Tahmini 09.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Üst sıra takibini sürdürmek isteyen Tottenham iç sahada, Southampton ile karşılaşacak. Mücadelee saat 22.45’de S SPORT 2 kanalından ekranlara gelecek.

Tottenham bugün Southampton karşısında maçın favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Tottenham galibiyetine 1.62, beraberlik tercihine 4.35, Southampton galibiyetine 5.35 oran veriyor. 

Tottenham İç Sahada Etkili

Tottenham, 2 hafta önce Kuzey Londra derbisinde Chelsea ile karşılaşmıştı. Stamford Bridge’de rakibine 2-0 kaybeden Tottenham, Antonio Conte yönetiminde Premier Lig’de ilk mağlubiyetini yaşadı. 9 maç aradan sonra mağlup olan Tottenham, bu hafta ise Southampton ile karşılaşacak. Evinde oynadığı son 5 karşılaşmada 13 puan toplayan Tottenham, Southampton karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Tottenhma’da Oliver Skipp ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları bulunuyor.

Southampton’ın İşi Zor

Southampton, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği lider Manchester City’den puan almayı başardı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, bu hafta Tottenham deplasmanına konuk olacak. 2 hafta önce Wolverhampton deplasmanında 3-1 kaybeden Southampton, bu sezon deplasmanda çok etkili değil. Premier Lig’de deplasmanda sadece 2 galibiyet alabildiler. 22 haftada 25 puan toplayan Southampton, düşme hattının 10 puan üzerinde. Maç öncesinde Southampton’da Alex McCarthy, Nathan Tella ve Lyanco’nun sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham – Southampton Maç Bilgileri

Tottenham – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenhma’da Oliver Skipp ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları bulunuyor. Southampton’da Alex McCarthy, Nathan Tella ve Lyanco’nun sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Joe Rodon, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Lucas Moura, Steven Bergwijn, Heung Min Son, Hary Kane

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo Adam Armstrong, Armando Broja

İddaa Tahmini

Southampton, bu sezon Premier Lig’de deplasmanda sadece 2 galibiyet alabildi. Tottenham’a karşı işleri pek kolay değil. Chelsea mağlubiyetinin ardından moral bulmak isteyen Tottenham, Southampton karşısında 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, sürpriz bir galibiyet aldı. Tottenham deplasmanında 2 kez geriye düştüler ama pes etmediler. Sahadan 3-2’lik galibiyeti le ayrılan Southampton, 3 puanın sahibi oldu.