Alanyaspor Adana Demirspor Bahis Tahmini 10.02.2022

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan devam ediyor. Adana Demirspor deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Alanyaspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 2.35, beraberlik 3.60, Adana Demirspor kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Tur Peşinde

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray’ı konuk etti. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Francisco Farioli’nin öğrencileri, yenilmezlik serisini sürdürdü. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Alanayspor, bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Bir önceki turda Mardin 1969’u farklı geçen Akdeniz ekibi, bu kez Adana Demirspor karşısında da kazanarak çeyrek finale yükselmek istiyor. Maç öncesinde Alanyaspor’da Juanfran, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Adana Demirspor Deplasmanda Kazandı

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Çaykur Rizespor deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. Mario Balotelli, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarlarından biriydi. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Vincenzo Montella’nın öğrencileri, bu hafta içi Türkiye Kupası son 16 turunda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Bir önceki turda Adana Demirspor’un Ankaraspor’u 3-2 ile geçtiğini belirtelim. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Arijanet Muric’in sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Juanfran, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Adana Demirspor’da Arijanet Muric’in sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Wilson Eduardo

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Birkir Bjarnason, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Alanyaspor hem ise Adana Demirspor’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, penaltılarla gülen taraf oldu. Adana Demirspor’u elemeyi başardılar ve çeyrek finale yükseldiler.