Beşiktaş Göztepe İddaa Tahmini 10.02.2022

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı devam ediyor. Göztepe deplasmanda, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ve Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.48, beraberlik 4.75, Göztepe kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 2 Puan Bıraktı

Beşiktaş’ta puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Antalyaspor’u konuk eden Siyah Beyazlılar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü üstün oynadılar ve pozisyonlara da girdiler ama öne geçecek golü bulamadılar. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Göztepe ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda Altay’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Önder Karaveli’nin öğrencileri, son 16 turunda Göztepe karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Kevin Nkouodu, Mert Günok ve Umut Meraş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Göztepe Derbiyi Kaybetti

Göztepe, geçtiğimiz hafta sonu İzmir derbisinde puan almayı başaramadı. İç sahada konuk ettikleri Altay’a 2-0 kaybettiler. 16 maçtır kazanamayan Altay karşısında sürpriz bir yenilgi alan Göztepe’de moraller bozuk. Süper Lig’de üst üste 4 maçlık galibiyet serisi de sonlanan İzmir ekibi, bu hafta Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. Bir önceki turda Samsunspor’u tek golle 1-0 mağlup eden Göztepe’nin bu kez işi çok daha zor olacak. Maç öncesinde Göztepe’de eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Antalyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Kevin Nkouodu, Mert Günok ve Umut Meraş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Atiba, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

Antalyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

Beşiktaş’tan bugün galibiyet bekliyorum. Vodafone Park’ta taraftarı önünde kazanırlar ve çeyrek finale yükselirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, penaltılarla tur atladı. Göztepe karşısında zorlandılar ama turu geçen taraf oldular.