Nantes Bastia Bahis Tahmini 10.02.2022

10 Şubat Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Nantes sahasında Bastia‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS.

Bets10, Nantes galibiyetine 1.62, beraberliğe 3.60, Bastia galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Nantes Evinde Favori

Nantes, Fransa Kupası’na Son 64 Turu’nda katılırken, sırasıyla Sochaux, Vitre ve Brest’i eleyerek çeyrek finalist olmayı başardı. Kupa serüveninde gol dahi yemeden çeyrek final biletini almayı başaran Antoine Kombouare’nin öğrencileri, attığı 4 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermedi. Fransa Ligue 1’de ise ev sahibi kümede kalma hedefine büyük ölçüde atlattı. Son 15 haftaya girilirken, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 12’ye çıkarmayı başarırken, kendisine 10. sırada yer buldu. Son 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarsa da, rahat konumda yer alan ekip, Fransa Kupası’na odaklandı. Final bileti peşinde olan Nantes, alt ligde mücadele eden Bastia’yı evinde ağırlayacak.

Bastia Teselliyi Fransa Kupası’nda Buldu

Fransa Ligue 2’de son 15 haftaya girilirken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden Bastia, teknik adam hamlesine rağmen toparlanamadı. 23 haftadan 5 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başarırken, düşme hattının 3 puan üzerinde yer aldı ve düşme hattına en yakın takım olmaktan kurtulamadı. 12 hafta önce göreve Régis Brouard’ı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 3 maçtan galip çıkarken, en büyük sürprize Fransa Kupası’nda imza attı. 5 tur geçerek çeyrek finalist olmayı başaran Bastia, son 2 turda ise Fransa Ligue 1 temsilcilerinden Clermont ve Reims’i tur dışına itmeyi başarırken, teselliyi Fransa Kupası’nda buldu.

Nantes – Bastia Maç Bilgileri

Nantes – Bastia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antony Gautier. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bastia’da bu hafta Thomas Vincensini ve Maguette Diongue sakat.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Girotto, Fabio, Corchia, Moutoussamy, Chirivella, Blas, Bukari, Merlin, Kolo.

Bastia'nın ilk 11’i Belli mi?

Bastia’nın muhtemel kadrosu: Johny Placide, Bocognano, Palun, Sainati, Roncaglia, Guidi, Vincent, Lamonge, Kaiboue, Santelli, Saadi.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden hafife alınmayacak performanslara imza atan Nantes, yarı final yolunda kadro kalitesini çok daha iyi değerlendirecek ve Bastia karşısında kazanarak, tur biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1 temsilcisi Nantes, alt ligde mücadele eden Bastia’ya sürpriz şansı vermedi ve iç sahada aldığı rahat galibiyetle kupada yoluna devam etti. Nantes’in kazanacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.