Atalanta Fiorentina İddaa Tahmini 10.02.2022

İtalya Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, 10 Şubat Perşembe akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, Atalanta ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00′de sahne alacak maçın yayın ekranı TRT Spor.

Rexbet, Atalanta galibiyetine 1.80, beraberliğe 4.00, Fiorentina galibiyetine ise 4.20 olarak belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Atalanta Ağır Yaralı

Atalanta şampiyonluk yolunda çok büyük bir fırsatı kaçırdı. Ev sahibi geçtiğimiz hafta evinde düşme hattındaki Cagliari’yi konuk ederken, Milano derbisinin sahne aldığı ve liderin mağlup olduğu haftada Cagliari’ye evinde 2-1 mağlup olarak, zirvenin 10 puan gerisinde kaldı. İlk yarıda yakaladığı önemli gol fırsatlarını bir türlü gole çevirmeyi başaramayan Atalanta, 1-0 geriye düştüğü mücadelede geri dönmeyi bir türlü başaramadı. Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, ligde aldığı ağır darbenin ardından rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Son 16 Turu’nda kupa serüvenine merhaba diyen ve Venezia karşısında aldığı 2-0’lık rahat galibiyetle çeyrek finalist olmayı başaran Atalanta, 3 kulvarda yoluna devam ederken, bir hata daha yapmak istemiyor.

Fiorentina Vlahovic’in Yokluğunu Hissetti

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 23 hafta üst sıra mücadelesini bırakmayan Fiorentina, Dusan Vlahovic önderliğinde hücum performansıyla lige damga vururken, ara transfer döneminde yıldız golcü takımdan yüksek bir bonservis bedeliyle ayrılırken, takıma Jonathan Ikoné, Arthur Cabral ve Krzysztof Piatek geldi. Yeni transferleriyle ilk sınavını Lazio karşısında veren Fiorentina, evinde gol dahi atmayı başaramazken, 3-0’lık mağlubiyetle haftayı kapattı. Vlahovic’in ayrılığıyla birlikte tüm hücum organizasyonu değişen konuk ekip, İtalya Kupası’nda yükselişe geçmek istiyor. Vincenzo Italiano ve ekibi, ligde 2-1 mağlup ettiği Atalanta karşısında kazanarak yeniden iki kulvarda yükselişe geçmek istiyor. Kupada son olarak Napoli’yi 5-2’lik skorla elemeyi başaran ekipte, Vlahovic bu maça damga vurmuş ve takımına tur biletini getirmişti.

Atalanta – Fiorentina Maç Bilgileri

Atalanta – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Fabbri Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta Aleksey Miranchuk sakat. Fiorentina cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Pezzella, Merih Demiral, Palomino, Djimsiti, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Luis Muriel.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Maleh, Saponara, Bonaventura, Torreira, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atalanta, geçtiğimiz hafta önemli bir kayıp yaşadı. Ev sahibi yeni bir yapılanma içerisine giren Fiorentina karşısında fırsatları değerlendirerek kazanacak ve İtalya Kupası galibiyetiyle toparlanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 10 kişi kalan Fiorentina, Atalanta engelini 3 golle geçmeyi başarırken, kupada büyük bir sürprize imza attı ve bizleri yanılttı.