Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Nice İddaa Tahmini 12.02.2022

Fransa Ligue 1‘de 24. haftanın en öne çıkan mücadelesiyle karşınızdayız. Lyon evinde ezeli rakibi Nice‘ı konuk edecek. 12 Şubat Cumartesi akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 23:00‘te başlarken, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lyon galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.75, Nice galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 olarak verilmiş.

Lyon 7 Hafta Sonra Mağlup

Lyon’da devre arası yapılan transfer takviyelerine rağmen 7 haftalık yenilmezlik serisi Monaco deplasmanında sona erdi. Milli araya 3’te 3 yaparak moralli giren Peter Bosz’un öğrencileri, tam üst sıra yarışında önemli bir ivme yakalarken, yükseliş ev sahibinde kısa sürdü. Monaco deplasmanında maça kötü başlayan ve 5. dakikada 1-0 geriye düşen Lyon, özellikle ilk yarıda kendi yarı sahasına hapsolurken, savunmadaki bireysel hatalar ev sahibini çok daha ağır bir mağlubiyete sürükleyebilirdi. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, lige formsuz döndü. Bu hafta zirvenin en yakın takipçisi Nice’ı evinde konuk edecek olan Lyon, sezonun ilk yarısında 10 kişi kalarak rakibine deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Nice Deplasmanda Çok Etkili

Nice zirve yarışında ağır bir darbe alırken, Fransa Kupası’nda ise erken final niteliğinde bir maçtan zaferle çıkmayı başardı. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olan Nice, 5 maçlık galibiyet serisiyle çıktığı Clermont karşısında 1-0’lık mağlubiyetle seriyi kaybederken, liderin 14 puan gerisine düştü ve 2. sırayı Marsilya’ya kaptırdı. Clermont mağlubiyetinin ardından Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda Marsilya’yı evinde ağırlayan Galtier’in öğrencileri, kupaya dev bir adım daha atarken, 4-1’lik galibiyet konuk ekipte moralleri yerine getirdi. PSG ve Marsilya’yı tur dışına itmeyi başaran Nice, Fransa Kupası’nda şampiyonluğun en güçlü adayı oldu. Lyon ile karşılaştığı son 2 maçta kazanan Nice, Ligue 1’de lider ile birlikte en iyi deplasman karnesine sahip.

Lyon – Nice Maç Bilgileri

Lyon – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Jason Denayer, Jeff Reine-Adelaide, Houssem Aouar ve Rayan Cherki sakat. Nice cephesinde ise Jordan Amavi’nin sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Da Silva, Milagres, Boateng, Dubois, Lukeba, Bruno, Thiago Mendes, Paqueta, Caqueret, Dembele.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Amavi, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 23 haftanın en iyi deplasman takımlarından biri olmayı başaran ve bu konuda zirveyi PSG ile paylaşan Nice, zirve takibini devam ettirirken, Lyon deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon, Ligue 1’de yükselişini derbi galibiyetiyle taçlandırırken, Nice ise zirveden bir adım daha uzaklaştı. Milli aradan mağlubiyetle dönen Nice, kaybetmeye deplasmanda devam etti.