Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lille İddaa Tahmini 12.02.2022

beIN SPORTS 2 ekranlarından 12 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 24. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Lille karşı karşıya gelecek.

Mosson Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Montpellier galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.60, Lille galibiyetine ise 2.28 oran belirlemiş durumda.

Montpellier Üstünlüğünü Koruyamadı

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında alınan Saint Etienne mağlubiyeti Montpellier’de moralleri bozdu. Strasbourg ve Troyes mağlubiyetlerinin ardından Monaco karşısında alınan 3-2’lik iç saha galibiyetiyle teselli bulan ev sahibi, geçtiğimiz hafta milli aradan Saint Etienne deplasmanında geri dönerken, 11. dakikasında 1-0 öne geçtiği maç 3-1’lik mağlubiyetle sonuçlandı. Wahi iel üstünlüğü yakalayan ve son 8 dakikaya 1-0 önde giren Montpellier’de, kaleci Omlin’in sakatlanarak oyundan çıkmasıyla birlikte, goller üst üste geldi. 7. sıraya kadar gerileyen ve son 4 haftada kaybettiği 9 puanla üst sıralardan uzaklaşan ekip, Lille karşısında toparlanmak istiyor.

Lille’den Üst Üste Kayıplar

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında kaleci Ivo Grbic’in büyük hataları Lille’e mağlubiyeti getirdi. Ezeli rakibi PSG’yi evinde ağırlayan Lille, 90 dakika sonunda sahadan 5-1’lik hezimetle ayrılırken, üst üste 2. mağlubiyetini aldı. 9 maçlık yenilmezlik serisini Brest deplasmanında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle kaybeden Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, lider karşısında toparlanmayı başaramadı ve kötü gidişatını sürdürdü. Son şampiyon unvanıyla sezona başlayan Lille, 23 hafta sonunda 11. sıraya kadar geriledi ve Ligue 1 performansıyla hayal kırıklığı yarattı. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan ekip, devler sahnesinden istediğini alsa da, ligde bir türlü istikrarlı bir performans grafiği yakalayamadı.

Montpellier – Lille Maç Bilgileri

Montpellier – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Thibault Tamas ve Maxime Esteve sakat. Lille cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Savanier, Ferri, Mollet, Ristic, Mavididi, Elye Wahi.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Fonte, Zeki Çelik, Botman, Tiago Djalo, Onana, Sanches, Benjamin Andre, Timothy Weah, David, Burak Yılmaz.

İddaa Tahmini

9 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Lille, 2 haftadır toparlanmayı başaramadı. Son şampiyon 11. sıraya kadar gerilerken, kötü gidişata dur diyecek ve 2 hafta sonra deplasmanda kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.28

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren mücadelede, ikinci yarı sahneye Xeka çıktı ve attığı şık golle takımına 3 puanı getirdi. Zorlu deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaran Lille, Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri yanıltmadı.