Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Watford Brighton Bahis Tahmini 12.02.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Watford iç sahada, Brighton ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Watford ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Watford kazanır 3.75, beraberlik 3.30, Brighton kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Watford 10 Maçtır Kazanamıyor

Watford’da galibiyet alamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi West Ham deplasmanına konuk olan Roy Hogson’ın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Bir önceki hafta ise Turf Moor’da Burnley ile golsüz berabere kalmışlardı. Premier Lig’de küme düşme hattında yer alan Watford, son 10 maçından da galibiyet çıkartamadı. Roy Hodgson’ın göreve gelişi de kötü gidişata engel olamadı Bu hafta Brighton’ı konuk edecek Watford’da Kwadwo baah, Nicolas Nkoulou ve Rob Elliot’un sakatlıkları bulunuyor. 

Brighton 6 Maçtır Kaybetmiyor 

Brighton, son haftalarda aldığı puanlar ile dikkat çekiyor. 2 hafta önce King Power’da Leicester City’e konuk olan Graham Potter’ın ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Brighton, son 3 maçından ise beraberlik ile ayrıldı. Hücum anlamında da üretken olan Brighton’ın son 6 maçın tamamında gol atmayı başardığını belirtelim. Özellikle Alexis Mac Allister’ın ilk 11’e dönmesiyle, Brighton’ın hücumdaki kalitesi artmaya başladı. Bu hafta Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Watford – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Kwadwo baah, Nicolas Nkoulou ve Rob Elliot’un sakatlıkları bulunuyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları devam ediyor.  

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joao Pedro, Joshua King

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Dan Burn, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Jakub Molder, Alexis Mac Allister,, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı. Son 2 maçta Chelsea ve Leicester City’e karşı puan almayı başardılar. Watford deplasmanında kazanırlar ve yenilmezlik serisini 7 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, yenilmezlik serisini sürdürdü. Watford’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttılar.