Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Norwich City Manchester City İddaa Tahmini 12.02.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 14 maçtır mağlubiyet yaşamayan Manchester City deplamanda, Norwich City ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Norwich City  ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Norwich City  kazanır 18.00, beraberlik 8.20, Manchester City kazanır ise 1.17 olarak açıklanmış.  

Norwich City Çıkışa Geçti 

Norwich City, Dean Smith’in göreve gelmesiyle beraber çok daha olumlu bir futbol sergilemeye başladı. Geçtiğimiz hafta içi Carrow Road’da Crystal Palace’ı konuk eden Watford, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Watford’a beraberliği getiren gol, golcü Teumu Pukki’den geldi. Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Dean Smith’in öğrencileri, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta Manchester City’i konuk edecek Norwich City’de Tim Krul ve Jacob Sorensen’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Liderliğini Sürdürüyor

Manchester City, geçtiğimiz hafta içi rahat bir galibiyet aldı. Etihad’da konuk ettikleri Brentford’u 2-0 ile geçmeyi başardılar. Ryad Mahrez ve Kevin De Bruyne’in golleriyle 3 puanı alan Pep Guardiola’nın öğrencileri, yenilmezlik serisini 14 maça çıkarttı. En yakın takipçisi Liverpool’un 9 puan önünde liderliğini sürdüren Manchester City, bu hafta Norwich City karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor.

Norwich City – Manchester City Maç Bilgileri

Norwich City – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORTkanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de Tim Krul ve Jacob Sorensen’in sakatlıkları devam ediyor.Manchester City’de Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Jack Grealish

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Norwich City deplasmanında rahat bir galibiyet almalarını beklyorum. Pep Guardiola’nın ekibi farklı kazanır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.36

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Norwich City, direnemedi. Lider Manchester City’e 4-0 kaybettiler. Sterling, 3 golle maçın yıldızı oldu.