Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Sampdoria İddaa Tahmini 13.02.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin formda takımı Milan, 13 Şubat Pazar günü evinde Sampdoria‘yı ağırlıyor. İtalya Serie A Ligi 25. hafta mücadelesi S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14:30′da naklen yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 1.42, beraberliğe 3.75, Sampdoria galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.27, beraberliğe 4.10, konuk ekibe ise 5.80 oran veriyor.

Milan Doludizgin

Olivier Giroud atıyor, Milan üst üste galibiyetlerle iki kulvarda birden şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisine çıkan Milan, konuk olduğu İnter deplasmanında 1-0 geriden gelerek Giroud’un golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, lider ile puan farkını 1’e indirdi. Derbiden yorgun çıkması beklenilen Stefano Pioli’nin öğrencileri, İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda ise Lazio’yu 4-0’lık skorla devirirken, başrolde yine Giroud vardı ve 4 golün 2’si tecrübeli golcüden geldi. Adım adım liderliğe yaklaşan Milan, yakaladığı büyük avantajı, Sampdoria karşısında kaybetmek istemiyor. Zira liderlik savaşı 3 takım arasında devam ederken, arada sadece 1 puan fark var.

Sampdoria Yeni Hocasıyla Kazandı

Konuk ekip Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde milli araya 4 haftalık galibiyet hasreti ve 4 haftalık mağlubiyet serisiyle moralsiz girerken, göreve 2 hafta önce gelen Marco Giampaolo arayı fırsata çevirdi ve takımı toparlamayı başardı. Geçtiğimiz hafta yeşil sahalara Sassuolo karşısında geri dönen Sampdoria, iç sahada 4-0’lık galibiyete imza atarken, düşme potası ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Devre arası transfer döneminde Vladyslav Supryaga, Andrea Conti, Stefano Sensi, Giangiacomo Magnani ve Abdelhamid Sabiri’yi kadrosuna katarak güçlenen konuk ekip, kadro değişikliğinin meyvelerini ilk haftadan topladı.

Milan – Sampdoria Maç Bilgileri

Milan – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daniele Chiffi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Theo Hernandez kart cezalısı. Simon Kjaer ve Fode Ballo-Toure sakat. Sampdoria cephesinde ise Mikkel Damsgaard ve Manolo Gabbiadini’nin sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Florenzi, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Bakayoko, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Dragusin, Augello, Ferrari, Bereszynski, Candreva, Askildsen, Thorsby, Rincon, Caputo, Quagliarella.

İddaa Tahmini

Üst üste gelen derbi galibiyetleriyle yükselişe geçen Milan ile 6 hafta sonra kazanarak morallenen Sampdoria’nın karşı karşıya geleceği mücadeleye, iki takımın golcülerinin damga vuracağını ve maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri Milan. Ev sahibi Leao ile 8. dakikada 1-0 öne geçerken, kalesinde gole izin vermedi ve şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet aldı.