Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 13.02.2022

beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 13 Şubat Pazar günü Türkiye saat ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek.

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.50, Arminia Bielefeld galibiyetine 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Hoffenheim’da Düşüş Devam Etti

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Mainz deplasmanına konuk olan Hoffenheim, evine 2-0’lık mağlubiyetle geri dönerken, son 3 haftanın tamamında mağlup oldu. Milli arada ev sahibinin toparlanması için yeterli olamazken, son 3 haftada Dortmund, Union Berlin ve Mainz’a mağlup olan Hoffenheim, 21 hafta sonunda 8. sıraya kadar geriledi. 7 haftalık yenilmezlik serisiyle üst sıralar için dev bir adım atan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, yeniden yarıştan uzak kaldı. Milli ara öncesine kadar gol sorunu yaşamayan ve üst üste 9 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta hücum hattındaki etkisini de kaybetti.

Arminia Bielefeld Cephesinde Moraller Yerinde

Almanya Bundesliga’nın son 6 haftasından namağlup çıkmayı başaran Arminia Bielefeld, bu sezonki en iyi serisini elde ederken, düşme potasından kurtuldu. Uzun süre sonra rahat bir nefes almayı başaran Frank Kramer’in öğrencileri, milli ara dönüşü evinde ağırladığı Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı. Hücum hattındaki etkisini artırmayı başaran konuk ekip, son 6 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarmayı başarsa da, rakiplerine kolay gol fırsatı tanımadı. Devre arası transfer döneminde George Bello, Burak İnce ve Gonzalo Castro’yu kadrosuna katan Arminia Bielefeld, güçlenerek yoluna devam ederken, Hoffenheim deplasmanı öncesi konuk ekipte moraller yerinde.

Hoffenheim – Arminia Bielefeld Maç Bilgileri

Hoffenheim – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rhein Neckar Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Andrej Kramaric Covid19 sebebiyle karantinada. Chris Richards ve Ermin Bicakcic sakat. Arminia Bielefeld cephesinde ise Patrick Wimmer kart cezalısı. Jacob Laursen ve Andres Andrade’nin sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Vogt, Georginio Rutter, Dabbur, Ihlas Bebou.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Amos Pieper, Lasme, Fabian Kunze, Okugawa, Florian Krüger.

İddaa Tahmini

Alt sıralardan uzaklaşmak için galibiyete ihtiyacı olan Hoffenheim ile Arminia Bielefeld, bu hafta 3 puan hedefine ulaşmasa dahi, toparlanmak adına elinden geleni yapacak ve 90 dakika sonunda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim evinde iyi bir sınav verirken, Bielefeld engelini farklı galibiyetle geçmeyi başardı. Ev sahibi 2 golle kazanırken, konuk ekip ise deplasmanda skor dahi üretemedi.