Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Dortmund İddaa Tahmini 13.02.2022

Union Berlin evinde Dortmund‘u konuk ediyor. 13 Şubat Pazar günü Türkiye saat ile 17:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga‘nın 22. hafta mücadelesini beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Union Berlin galibiyetine 3.75, beraberliğe 4.20, Dortmund galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.25, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 1.66 oran veriyor.

Union Berlin Lige Mağlubiyetle Döndü

Urs Fischer’in öğrencileri milli aradan mağlubiyetle döndü. 5 maçlık yenilmezlik serisiyle araya moralli giren ev sahibi, ara transfer döneminde Marvin Friedrich ve Max Kruse ile yollarını ayıran konuk ekip, Sven Michel, András Schäfer ve Dominique Heintz’i kadrosuna katmayı başarmıştı. Güçlenerek yoluna devam etmesi beklenilen Union Berlin, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Tam 5 hafta sonra gelen mağlubiyete rağmen Bundesliga’nın 4. sırasındaki yerini koruyan Union Berlin’de geçtiğimiz haftaya kaleci ve savunmanın ilk goldeki büyük hatası damga vurdu. 16. dakikada geriye düşen ev sahibi geri kalan dakikalarda toparlanmayı başaramadı.

Dortmund Zirve Yarışında Yaralı

Signal Iduna Park Stadı’nda gelen 5-2’lik mağlubiyet, Dortmund’u liderin 9 puan gerisine düşürdü. Milli araya 3’te 3 yaparak giren Dortmund, lider ile puan farkını 6’ya indirmeyi başarırken, ara dönüşü evinde ağırladığı Bayer Leverkusen’e Haaland’ın yokluğunda karşı koyamadı ve evinde ezeli rakibine 5-2’lik skorla teslim oldu. Bu sezon 2. kez evinde mağlup olan Marco Rose ve ekibi, daha önce sadece Bayern Münih’e evinde diş geçirmeyi başaramamıştı. Erling Haaland’ın yokluğuna rağmen 2 gol atmayı başaran konuk ekipte bu sezon şampiyonluk yolundaki en büyük engel ise savunma performansı oldu. Büyük maçlarda savunmada zor anlar yaşayan Dortmund, hücum hattındaki etkisini ise hiç kaybetmedi.

Union Berlin – Dortmund Maç Bilgileri

Union Berlin – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında Rani Khedira kart cezalısı. Jakob Busk, Niko Giesselmann, Andreas Voglsammer ve Dominique Heintz Covid19 sebebiyle karantinada. Borussia Dortmund cephesinde ise Marcel Schmelzer, Erling Haaland, Mateu Morey, Thomas Meunier ve Marius Wolf’un sakatlığı bulunuyor.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Trimmel, Knoche, Baumgartl, Paul Jaeckel, Ozcipka, Levin Öztunalı, Sheraldo Becker, Grischa Prömel, Haraguchi, Taiwo Awoniyi.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Manuel Akanji, Nico Schulz, Hummels, Brandt, Bellingham, Guerreiro, Reus, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Lige mağlubiyetle dönse de, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Dortmund, bir hataya daha izin vermeyecek ve Union Berlin deplasmanından 3 puanla çıkarak, zirve umutlarını koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund, Marco Reus ve Raphael Guerreiro’nun işbirliğiyle kazandı. Liderin en yakın takipçisi liderin mağlup olduğu haftadan deplasmanda farklı galibiyetle çıkmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.