İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 12.02.2022

Almanya Bundesliga’da 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. 12 Şubat Cumartesi gününde kazanmanız dileğiyle.

Bochum – Bayern Münih: H2, 1.42 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 12 Şubat Cumartesi günü Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri Bochum ile Bayern Münih’in 3 puan mücadelesi bekliyor. beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Bochum, ilk yarı pozisyon bulmakta zorlanırken, devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda oyuna dahil olan Sebastian Polter oyuna girdiği 3. dakikada takımına 1-1’lik beraberliği getirdi. Son 2 haftayı gollü beraberliklerle geçiren Bochum, 2 haftada 3 gol atmayı başarsa da, savunmadaki kötü performans puan kayıplarına çare olamadı. Almanya Bundesliga’ya bu sezon yükselen ve 21 haftadan 25 puan toplamayı başaran Thomas Reis’in öğrencileri, 3 haftadır maç kazanmayı başaramazken, 11. sıraya kadar geriledi. Sezonun ikinci yarısına etkisiz başlayan Bochum, bu hafta lider karşısında zorlu bir sınav verecek. Almanya Bundesliga’da 21. haftaya lider giren Bayern Münih, evinde ağırladığı Leipzig karşısında 3-2’lik galibiyete uzanırken, en yakın rakibi Dortmund’un mağlup olmasıyla birlikte, puan farkını 9’a çıkardı. Julian Nagelsmann önderliğinde harika bir sezon geçiren Bayern Münih, 21 hafta sonunda 17 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 mücadelesi verecek olan konuk ekip, iki kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayı olmaya devam ediyor. Lewandowski etkisi Münih cephesinde hız kesmeden devam ederken, konuk ekip savunmada önemli hatalara imza attığı maçlarda dahi geri dönmeyi başardı. Pandemi ligi etkisi altına alsa da, bu zorlu dönemde en iyi sonuçlara imza atan takım lider Bayern Münih oldu. Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Bayern Münih, deplasmandan galibiyetle çıkarak rakipleriyle puan farkını koruyacaktır. Nagelsmann ve ekibinin deplasmanda rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Bayer Leverkusen – Augsburg: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 22. hafta heyecanı yaşanırken, 12 Şubat Cumartesi günü fikstürünün son maçında Bayer Leverkusen ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:30. Bayer Leverkusen, milli araya Mönchengladbach ve Augsburg galibiyetleriyle moralleri girerken, ara dönüşünde harika bir derbi galibiyetiyle üst sıralarda rüştünü ispatladı. Konuk olduğu Dortmund deplasmanından 5-2’lik galibiyetle çıkmayı başaran Gerardo Seoane ve öğrencileri, liderin en yakın takipçisine karşı harika bir hücum performansı ortaya koydu. 21 hafta sonunda 38 puanla 3.’lüğe kadar yükselmeyi başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. İki kulvarda birden etkisini sürdüren Bayer Leverkusen, zirve yarışına yeniden dahil olmayı başarmışken, düşme hattındaki Stuttgart karşısında kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Ev sahibi sezonun ilk yarısı 10 kişi kalmasına rağmen Stuttgart deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başarmıştı. Stuttgart cephesinde devam eden kötü savunma performansı, konuk ekibi bir kez daha mağlubiyete sürükledi. Milli ara dönüşü evinde Frankfurt’u konuk eden Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, gol sorunu yaşamadığı mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste 3. yenilgisini alarak, son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Sezonun ikinci yarısına oldukça etkisiz bir giriş yapan Stuttgart, yoluna küme düşme hattının içerisinde devam ediyor. Fürth ile birlikte zayıf halka olmaktan kurtulamayan konuk ekip, hem Frankfurt karşısındaki performansı hem de 6 maçtır yaşadığı puan kayıplarıyla bu hafta güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’da zirve takipçileri arasına girmeyi başaran Bayer Leverkusen, 3 maçlık galibiyet serisiyle çıkacağı Stuttgart karşısında kazanmaya devam edecektir.

Freiburg – Mainz: MS 1, 1.86 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 21. hafta sona erdiğinde 5. sırada yer alan Freiburg, 12 Şubat Cumartesi günü 10. sıradaki Mainz ile karşı karşıya gelecek. Başlama saati 17:30 olan mücadelenin yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4. Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Köln deplasmanına konuk olan Freiburg, milli aradan formsuz döndü. Ev sahibi maç boyunca hücum hattında oldukça etkisiz kalırken, kalesini gole kapatamadı ve evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 4 haftada sadece 2 hafta önce Stuttgart’ı iç sahada mağlup etmeyi başarabilen Freiburg, 21 hafta sonunda 5. sıraya kadar geriledi. Christian Streich’in öğrencileri iyi bir sezon geçirse de, sezonun ikinci yarısında beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Bu hafta sezonun ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Mainz’ı evinde ağırlayacak olan ekip, iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta evinde Hoffenheim’ı konuk eden Mainz, üstün oynadığı mücadeleden Seong Lee ve Niakhate’nin golleriyle 2-0 galip çıkmayı başardı. İç sahada üst üste 4. galibiyetini alarak yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran ekip, deplasmanda ise 5 maçtır kazanamıyor. Son deplasman sınavında ligin en zayıf halkası Fürth’e mağlup olan Bo Svensson’un öğrencileri, ligde 10. sırada yer alırken, Mainz’ın üst sıralardan uzak kalmasına neden olan deplasman performansı oldu. Deplasmanda ligin en etkisiz takımlarından biri olurken, iç sahada ise iyi performansıyla lige damga vurdu. Freiburg üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Ev sahibi ligde deplasman karnesiyle güven vermeyen Mainz karşısında haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.38

Bets10 Bahis Oranı: 4.83