İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.02.2022

12 Şubat Cumartesi günü İtalya Seire A Ligi 25. hafta fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Bol şanslar.

Napoli – İnter: MS 2, 2.17 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; Napoli ile İnter‘in, 12 Şubat Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:00‘de start alacak İtalya Serie A Ligi’nin dev derbisine Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında konuk olduğu Venezia deplasmanında 90 dakika boyunca rakibini domine etmeyi başaran Napoli, 2-0’lık galibiyetle zirveye dev bir adım attı. İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisinden en büyük avantajı elde eden Napoli, 2.’liğe yükselirken, lider İnter ile puan farkı 1’e indi. Son 4 haftadan 4 galibiyetle çıkmayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, attığı 9 gole karşılık, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Napoli, evinde ağırladığı İnter’i mağlup etmesi halinde İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri olabilir. İlk 12 haftadan namağlup ayrılan Napoli, kısa süreli yaşadığı düşüşün ardından tekrar eski günlerine geri dönmeye başladı. İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisinden eli boş çıkan İnter, evinde aldığı 2-1’lik Milan mağlubiyetinin ardından, teselliyi başka bir derbi sınavında buldu ve İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda Roma’yı 2-0 mağlup ederek, yarı final biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nin lideri evinde ağırladığı Milan karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, oyunun tek hakimi olarak soyunma odasına girdi. İkinci yarıda oyunun ve skorun rehavetine kapılan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, galibiyet havasına girerken, tecrübeli golcü Giroud, İnter’e tam bir hayal kırıklığı yarattı ve 2 golle Milan’ı zafere taşıdı. 14 hafta sonra Serie A Ligi’nde mağlup olan İnter, derbi mağlubiyetine rağmen liderlik koltuğunu korumaya devam ediyor. Konuk ekip bu hafta şampiyonluk yarışında bir diğer kiritk maça en yakın rakiplerinden Napoli karşısında çıkacak. Kaybetmesi halinde liderliği rakibine kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya. İtalya Serie A Ligi liderliğini sürdürmek için deplasmanda kazanması gereken İnter, Milano derbisinde kaybettiği 3 puanı, Napoli deplasmanında galibiyetle telafi edecek ve son şampiyon liderliğini doludizgin sürdürecektir.

Lazio – Bologna: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi 25. hafta fikstüründe, Lazio ile Bologna kozlarını paylaşacak. 12 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı geçtiğimiz hafta yaşanırken, Udinese’yi 1-0 mağlup ederek çeyrek finalist olmayı başaran Lazio, Milan’a deplasmanda 4-0 kaybetti ve kupaya veda etti. İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir performans grafiği yakalasa da, Maurizio Sarri’nin öğrencileri iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlandı. Lige 3-0’lık Fiorentina galibiyetiyle dönen ve 3 maçtan 7 puanla namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, aynı etkiyi kupada gösteremedi. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 bileti için Play Off mücadelesi verecek olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise 24 hafta sonunda 6. sırada yer aldı. İlk 4 hedefini sürdüren Lazio’yu son 7 haftalık lig fikstüründe sadece lider İnter mağlup edebildi. Bologna’da toparlanmak için milli ara yeterli olmadı. İtalya Serie A Ligi’nde araya 3 haftalık mağlubiyetler zinciriyle giren konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde Empoli’yi ağırlarken, haftayı golsüz beraberlikle kapattı. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen ve sadece 2 gol atan Bologna’da, yeni transferler Kasius ve Aebischer oyuna ikinci yarıda dahil olurken, gidişatı değiştiremedi. Sinisa Mihajlovic yönetiminde 23 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 11 mağlubiyetle 28 puan toplayan ve 13. sırada yer alan Bologna, sezonun ikinci yarısında yaşadığı düşüşle adım adım düşme potasına doğru ilerliyor. Son haftalarda rakibinin aksine çok daha iyi performanslara imza atan Lazio, iç saha avantajıyla 24. haftada galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Torino – Venezia: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 12 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 25. hafta mücadelesinde, Torino’nun rakibi Venezia. Mücadeleye Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak. Torino, İtalya Serie A Ligi’dne 3 hafta sonra mağlup. Milli ara dönüşünde Udinese deplasmanına konuk olan ev sahibi, devre arası transfer döneminde Demba Seck, Samuele Ricci, Mohamed Fares ve Pietro Pellegri takviyeleriyle kadrosunu güçlendirirken, aranın ardından ilk deplasman sınavından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İtalya Serie A Ligi’nin 10. sırasında yer alan Ivan Juric’in öğrencileri, 11 dış saha maçından sadece 8 puan çıkartırken, 9 maçta kaybedilen puanlarla üst sıralardan uzak kaldı. Torino evinde ise tam 8 maçtır kaybetmiyor. Ev sahibi taraftarı önünde güven vermeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta evinde Napoli’yi konuk eden Venezia, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle kapatırken, evinde hiçbir varlık gösteremedi ve sadece uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştığı rakibi karşısında farklı mağlubiyetten kurtulamadı. Bu sonuçla birlikte İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftayı 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geçiren Zanetti’nin öğrencileri, düşme potasına girdi. 23 haftadan 4 galibiyet, 6 beraberlikle 18 puan toplamayı başaran Venezia, aynı zamanda kalesinde gördüğü 42 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birine sahip. Ligin yeni temsilcisi güçsüz kadro yapılanmasıyla, İtalya Serie A Ligi’ne tutunmakta zorlanıyor. Evinde tam 8 haftadır kaybetmeyen Torino, düşme hattında yer alan ve 10 haftadır puan kaybeden Venezia karşısında, iç saha avantajını kullanarak galibiyete uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.45

Bets10 Bahis Oranı: 6.57