İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.02.2022

12 Şubat Cumartesi günü Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga sahnelerinde start alacak, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Montpellier – Lille: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.28 (Bets10) ; beIN SPORTS 2 ekranlarından 12 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 24. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Lille karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında alınan Saint Etienne mağlubiyeti Montpellier’de moralleri bozdu. Strasbourg ve Troyes mağlubiyetlerinin ardından Monaco karşısında alınan 3-2’lik iç saha galibiyetiyle teselli bulan ev sahibi, geçtiğimiz hafta milli aradan Saint Etienne deplasmanında geri dönerken, 11. dakikasında 1-0 öne geçtiği maç 3-1’lik mağlubiyetle sonuçlandı. Wahi iel üstünlüğü yakalayan ve son 8 dakikaya 1-0 önde giren Montpellier’de, kaleci Omlin’in sakatlanarak oyundan çıkmasıyla birlikte, goller üst üste geldi. 7. sıraya kadar gerileyen ve son 4 haftada kaybettiği 9 puanla üst sıralardan uzaklaşan ekip, Lille karşısında toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında kaleci Ivo Grbic’in büyük hataları Lille’e mağlubiyeti getirdi. Ezeli rakibi PSG’yi evinde ağırlayan Lille, 90 dakika sonunda sahadan 5-1’lik hezimetle ayrılırken, üst üste 2. mağlubiyetini aldı. 9 maçlık yenilmezlik serisini Brest deplasmanında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle kaybeden Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, lider karşısında toparlanmayı başaramadı ve kötü gidişatını sürdürdü. Son şampiyon unvanıyla sezona başlayan Lille, 23 hafta sonunda 11. sıraya kadar geriledi ve Ligue 1 performansıyla hayal kırıklığı yarattı. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan ekip, devler sahnesinden istediğini alsa da, ligde bir türlü istikrarlı bir performans grafiği yakalayamadı. 9 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Lille, 2 haftadır toparlanmayı başaramadı. Son şampiyon 11. sıraya kadar gerilerken, kötü gidişata dur diyecek ve 2 hafta sonra deplasmanda kazanacaktır.

Lyon – Nice: MS 2, 3.25 (iddaa) – 3.60 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 24. haftanın en öne çıkan mücadelesiyle karşınızdayız. Lyon evinde ezeli rakibi Nice’ı konuk edecek. 12 Şubat Cumartesi akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.Lyon’da devre arası yapılan transfer takviyelerine rağmen 7 haftalık yenilmezlik serisi Monaco deplasmanında sona erdi. Milli araya 3’te 3 yaparak moralli giren Peter Bosz’un öğrencileri, tam üst sıra yarışında önemli bir ivme yakalarken, yükseliş ev sahibinde kısa sürdü. Monaco deplasmanında maça kötü başlayan ve 5. dakikada 1-0 geriye düşen Lyon, özellikle ilk yarıda kendi yarı sahasına hapsolurken, savunmadaki bireysel hatalar ev sahibini çok daha ağır bir mağlubiyete sürükleyebilirdi. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, lige formsuz döndü. Bu hafta zirvenin en yakın takipçisi Nice’ı evinde konuk edecek olan Lyon, sezonun ilk yarısında 10 kişi kalarak rakibine deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Nice zirve yarışında ağır bir darbe alırken, Fransa Kupası’nda ise erken final niteliğinde bir maçtan zaferle çıkmayı başardı. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olan Nice, 5 maçlık galibiyet serisiyle çıktığı Clermont karşısında 1-0’lık mağlubiyetle seriyi kaybederken, liderin 14 puan gerisine düştü ve 2. sırayı Marsilya’ya kaptırdı. Clermont mağlubiyetinin ardından Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda Marsilya’yı evinde ağırlayan Galtier’in öğrencileri, kupaya dev bir adım daha atarken, 4-1’lik galibiyet konuk ekipte moralleri yerine getirdi. PSG ve Marsilya’yı tur dışına itmeyi başaran Nice, Fransa Kupası’nda şampiyonluğun en güçlü adayı oldu. Lyon ile karşılaştığı son 2 maçta kazanan Nice, Ligue 1’de lider ile birlikte en iyi deplasman karnesine sahip. Fransa Ligue 1’de ilk 23 haftanın en iyi deplasman takımlarından biri olmayı başaran ve bu konuda zirveyi PSG ile paylaşan Nice, zirve takibini devam ettirirken, Lyon deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Frankfurt – Wolfsburg: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 12 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri Frankfurt ile Wolfsburg’un 3 puan mücadelesi bekliyor. 22. hafta kapsamında sahne alacak karşılaşmayı beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Frankfurt, Hrustic ve N’Dicka işbirliğiyle galibiyete uzandı. Bu sezon Almanya Bundesliga’da en büyük sorunu istikrar sağlamakta zorlanan ev sahibi, 3 hafta sonra yeniden galibiyete uzanırken, aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Son 3 haftada alınan 1 puanla üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Oliver Glasner’in öğrencileri, Stuttgart deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle yeniden üst sıra savaşına tutundu. 8. sırada lig maratonunu sürdüren Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Frankfurt zaman zaman düşüşe geçse de, iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle kolay lokma olmadığını ispatladı. Wolfsburg, Almanya Bundesliga sahnesinde milli araya tam 9 haftalık galibiyet hasretiyle girmiş ve kendisine düşme potasının hemen üzerinde yer bulmuştu. Tarihinin en zorlu Bundesliga sezonlarından birini geçiren ve teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişata çare bulamayan Wolfsburg, çareyi ara transfer döneminde değişikliklerde buldu. , Jonas Wind, Kevin Paredes, Max Kruse ve Bryang Kayo’yu kadrosuna katan konuk ekip, Wout Weghorst’u yüksek bir bonservis bedeliyle takımdan gönderdi. Geçtiğimiz hafta Fürth karşısında alınan 4-1’lik galibiyetle, düşme potasının 2 puan üzerinde kalmayı başaran Wolfsburg, galibiyetlerine Frankfurt deplasmanında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da bir türlü istediği sonuçları alamayan Frankfurt ve Wolfsburg, aradan galibiyetle dönmeyi başardı. Tekrar kazanmaya ihtiyacı olan tarafların mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 10.06

Bets10 Bahis Oranı: 14.36