Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lorient İddaa Tahmini 13.02.2022

13 Şubat Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 24. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Monaco ile Lorient karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00‘te başlayacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 2.

Rexbet, Monaco galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.74, Lorient galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.07 oran kazandırıyor.

Monaco’da Ben Yedder Etkisi

Monaco cephesinde Ben Yedder etkisi. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde Lyon’u sahasında konuk eden Monaco’da Ben Yedder neredeyse tek başına galibiyeti getirdi. 2-0’lık galibiyette yıldız golcü 1 asist, 1 gollük katkı sağladı. Montpellier deplasmanında attığı 2 gole karşılık, savunmadaki bireysel hatalarıyla mağlup olan ev sahibi, Lyon karşısında ise savunmada hataya yer vermedi. Göreve 4 hafta önce gelen Clement, milli arada takımını iyi hazırladığını derbi galibiyetiyle ispatladı. 6. sırada yer alan ve ilk 3’ü hedefleyen Monaco, golcüleriyle çok formda.

Lorient Deplasmanda Galibiyete Hasret

Loreint cephesinde kabus sona erdi. Fransa Ligue 1’de tam 15 maçtır kazanamayan Christophe Pellissier’in öğrencileri, küme düşme adayları arasında yer alırken, milli ara dönüşü evinde Lens’i 2-0 mağlup ederek, lige yeniden tutundu. Bu sonuçla birlikte Play Out hattından averaj farkıyla kurtulmayı başaran Lorient, kritik bir galibiyete imza atsa da, hala ligin güven vermeyen takımlarından birisi. Konuk ekip 23 haftalık fikstürde deplasmanda maç kazanmayı başaramadı.

Monaco – Lorient Maç Bilgileri

Monaco – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Bastien Dechepy. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Aleksandr Golovin, Myron Boadu, Benoit Badiashile ve Krepin Diatta sakat. Lorient cephesinde ise Jeremy Morel, Fabien Lemoine, Stephane Diarra ve Laurent Abergel’in sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Henrique, Ben Yedder, Tchouameni, Diop, Gelson Martins, Kevin Volland.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardi, Jenz, Petrot, Le Goff, Stephane Diarra, Monconduit, Mendes, Le Fee, Moffi, Mouazan, Lauriente.

İddaa Tahmini

Milli aradan yeni hocasıyla lige etkili bir geri dönüş yapan ve derbi galibiyetiyle güven tazeleyen Monaco, galibiyetlerine taraftarı önünde devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda galibiyet için yeterli olamadı. Favori Monaco evinde beklenmedik bir puan kaybı yaşarken, Lorient ise 15 hafta sonra gelen galibiyetin ardından, Monaco deplasmanından beraberlikle çıkarak, yükselişini sürdürdü.