TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Yeni Malatyaspor Bahis Tahmini 13.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Sivasspor evinde, Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Sivasspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 1.70, beraberlik 3.95, Yeni Malatyaspor kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış. 

Sivasspor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Sivasspor, Süper Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK deplasmanında farklı bir yenilgi alan Sivasspor, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son 4 maçta sadece 2 puan toplayabildiler ve kötü gidişatları sürüyor. İlk 6 yarışının da gerisinde kalan Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu hafta son sıradaki Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Hakan Arslan, Leke James ve Ahmet Oğuz’un sakatlıkları var. Mustapha Yatabare ve Isaac Cofie’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Yeni Malatyaspor 13 Maçtır Kazanamıyor 

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanndan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Yeni Malatyaspor, ligin son sırasında yer alıyor. Tam tamına 13 maçtır galibiyet alamatan Yeni Malatyaspor’da Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacak Yeni Malatyaspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. 

Sivasspor – Yeni Malatyaspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Hakan Arslan, Leke James ve Ahmet Oğuz’un sakatlıkları var. Mustapha Yatabare ve Isaac Cofie’nin sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Pedro Henrique, Olarenwaju Kayode

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Philip Awuku, Wallace, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Didier Ndong, Mounir Chouiar, Mustafa Eskihellaç, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, ligin son sırasında yer alıyor. Son haftalarda çok etkisizler ve uzun bir süredir 3 puan sevinci yaşayamıyorlar. Sivasspor’un rahat kazanması gereken bir maç. Ev sahibi 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor, öne geçtiği karşılaşmadan puansız ayrıldı. Sivasspor’a deplasmanda 2-1 kaybettiler.