Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Aston Villa İddaa Tahmini 13.02.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Newcastle United evinde, Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Newcastle United ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 2.78, beraberlik 3.50, Aston Villa kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Newcastle United Evinde Kazandı

Newcastle United, geçtiğimiz hafta içi St. James Park’ta konuk ettiği Everton’dan 3 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştüler ama hemen cevap vermeyi başardılar. Sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Newcastle United, bu sezon Premier Lig’de 3. galibiyetini aldı. Kümede kalma umutlarını sürdüren Eddie Howe’un öğrencileri, bu hafta ise Aston Villa’yı konuk edecek. Maç öncesinde Newcastle United’da Callum Wilson ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa’dan 1 Puan

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk ettikleri Leeds United ile 3-3 berabere kaldılar. 3-1 öne geçtiği karşılaşmada skor üstünlüğünü koruyamayan Steven Gerrard’ın öğrencileri, bu hafta ise St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olacak. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 5 puan toplayan Aston Villa, bu hafta Newcastle United deplasmanında da kazanarak, yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Aston Villa’da Ezri Konsa kart cezalısı. Leon Bailey ve Bertrand Traore’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United – Aston Villa Maç Bilgileri

Newcastle United – Aston VillaMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Callum Wilson ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Ezri Konsa kart cezalısı. Leon Bailey ve Bertrand Traore’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Kieiran Trippier, Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Ezri Konsa, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda hücumda üretken. Hafta içi iki takımda rakip fileleri 3’er kez havalandırdı. St. James Park’ta bol gol bekliyorum. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, bir galibiyet daha aldı. Aston Villa’yı 1-0 ile geçtiler ve kümede kalma umutlarını arttırdılar.