Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Wolverhampton İddaa Tahmini 13.02.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kaybeden Tottenham iç sahada, Wolverhampton’ı konuk edecek. Zorlu mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT 2 kanalından takip edilebilecek.

Tottenham ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 1.68, beraberlik 3.90, Wolverhampton kazanır ise 5.60 olarak açıklanmış.

Tottenham 2 Maçtır Kaybediyor

Tottenham, geçtiğimiz hafta içi şok bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Southampton karşısında puan almayı başaramadılar. 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan Antonio Conte’nin ekibi, Premier Lig’de üst üste 2. yenilgisini almış oldu. İlk 6 yarışında yara alan Londra ekibi, bu hafta Wolverhampton karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp ve Eric Dier’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Wolverhampton Fırsat Tepti

Wolverhampton’da geçtiğimiz hafta içi mağlubiyet yaşayan takımlardandı. Molineux Ground’da Arsenal’ı konuk eden Kurtlar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de uzun bir aradan sonra iç sahada mağlubiyet yaşayan Bruno Lage’in öğrencileri, Manchester United ve Tottenham’ın puan kaybettiği haftayı puansız kapattı. Bu hafta ise bir üst sırada yer alan Tottenham’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto, Jonny Castro ve Hwang Hee Chan’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham – Wolverhampton Maç Bilgileri

Tottenham – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Oliver Skipp ve Eric Dier’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. Wolverhampton’da Pedro Neto, Jonny Castro ve Hwang Hee Chan’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Joe Rodon, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Lucas Moura, Steven Bergwijn, Heung Min Son, Hary Kane

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Tottenham’dan bu kez galibiyet bekliyorum. Wolverhampton, geçen hafta çok etkisizdi. Tottenham mağlup oldu ama sergiledikleri futbol beğeni aldı. İç sahada Tottenham’ı avantajlı görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham’da kötü gidişat devam ediyor. Conte’nin ekibi, iç sahada konuk ettiği Wolverhampton’a 2-0 kaybetti.