TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Alanyaspor Bahis Tahmini 13.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak takip edilebilecek

Kasımpaşa ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.50, Alanyaspor galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’da 2 Cezalı Var 

Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 mağlup olan İstanbul ekibi, Süper Lig’de 6 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. 5 maçlık galibiyet serisi de sonlanan Kasımpaşa, bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta içi Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK’yı konuk eden Sami Uğurlu’nun ekibi, 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve Türkiye Kupası’na veda etti. Bu hafta Süper Lig’de Alanyaspor’u konuk edecek Kasımpaşa’da Valentin Eysseric ve Mortadha Ounaes’in ise kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Alanyaspor 3 Puan Peşinde 

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray ile 1-1 berabere kaldılar. Maçın son yarım saatlik dilimini 1 kişi eksik oynayan Akdeniz ekibi, yine de puan almayı başardı. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’u penaltılarla eleyen Alanyaspor, adını çeyrek finale yazdırdı. Süper Lig’de 6 maçtır kaybetmeyen Akdeniz ekibi, bu hafta Kasımpaşa karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da Juanfran kart cezalısı. 

Kasımpaşa – Alanyaspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Valentin Eysseric ve Mortadha Ounaes’in ise kart cezalısı olduklarını belirtelim.Alanyaspor’da Juanfran kart cezalısı.  

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Florent Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Kevin Varga, Ahmet Engin, Umut Bozok

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Bol gollü bir maç bekliyorum. Kasımpaşa evinde, üst üste 9 maçtır gol atıyor. Alanyaspor’da son haftalarda çok etkili. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor’un yenilmezlik serisi devam etti. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.