Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Fiorentina İddaa Tahmini 14.02.2022

Spezia evinde Fiorentina‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 25. haftanın son maçı, 14 Şubat Pazartesi günü Türkiye saati ile 22:45‘te başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Alberto Picco Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Spezia galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.75, Fiorentina galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 olarak verilmiş.

Spezia Vites Yükseltti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başardı. Genoa Milan ve Sampdoria engellerini 3’er puanla geçen Thiago Motta’nın öğrencileri, Salernitana deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Deplasmanda 2 kez geriden gelerek beraberliği yakalayan ev sahibi, bu sonuçla birlikte düşme hattının 6 puan üzerinde, 15. sırada kendisine yer buldu. Devre arası transfer döneminde kadrosunu koruyan ve hiçbir değişikliğe izin vermeyen Spezia, ligde kalmak adına iyi bir mücadele ortaya koyuyor.

Fiorentina Kupa Galibiyetiyle Döndü

Konuk ekip Fiorentina, ara transfer döneminde köklü değişiklikler yaşayan takımlardan biriydi. 17 golle bu sezona damgasını vuran Dusan Vlahovic sansasyonel bir bonservis bedeliyle yıldız golcüsünü Juventus’a gönderirken, Jonathan Ikoné, Arthur Cabral ve Krzysztof Piatek gibi önemli yıldızları takımına kazandırdı. Milli ara dönüşü Lazio engeline takılan konuk ekip, 10 kişi kaldığı deplasmandan mağlubiyetle dönerken, skor dahi üretmeyi başaramadı ve 8. sıraya geriledi. Hafta içi İtalya Kupası kapsamında Atalanta deplasmanına konuk olan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, yarı final biletini 3-2’lik galibiyetle alırken, eski günlerine geri döndü. İtalya Serie A Ligi’nde Avrupa hedefini sürdüren Fiorentina, yeni transferleriyle galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Spezia – Fiorentina Maç Bilgileri

Spezia – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Matteo Marchetti. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da Aimar Sher, Leonardo Sena ve Simone Bastoni sakat. Fiorentina’da ise Giacomo Bonaventura ve Lucas Torreira kart cezalısı.

Spezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Nikolaou, Erlic, Bastoni, Amian, Kiwior, Verde, Reca, Viktor Kovalenko, Gyasi, Manaj.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Maleh, Saponara, Alfred Duncan, Jose Callejon, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

İtalya Kupası’nda aldığı harika galibiyetle güven tazeleyen Fiorentina, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve Spezia deplasmanında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina deplasmanda Krzysztof Piatek ve Sofyan Amrabat’ın golleriyle kazandı. Konuk ekip maç boyunca üstün futbolunu galibiyetle taçlandırdı ve İtalya Serie A Ligi’nde bizleri yanıltmadı.