İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 13.02.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Leicester City – West Ham: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Leicester City, Premier Lig’de zor bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz hafta içi Anfield’da Liverpool’a konuk olan Leicester City, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Brendan Rodgers’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup’da Championship ekibi Nottingham Forest’a 4-1 kaybederek elenmişti. Jamie Vardy’nin eksikliğini net bir şekilde hisseden Leicester City, hücumda da sorun yaşıyor. Bu hafta King Power’da konuk edecekleri West Ham karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Leicester City’de Wesley Fofana, Jamie Vary, Jonny Evans, Timothy Castagne ve Nampalys Mendy’nin sakatlıkları sürüyor. West Ham, geçtiğimiz hafta içi 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Watford’u Bowen’ın tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Premier Lig’de 4. sıradaki yerini koruyan David Moyes’un öğrencileri, bu hafta ise King Power’da Leicester City’nin konuğu olacak. Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürmek isteyen West Ham’ın bu hafta puan alması gereken bir karşılaşma. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna ve Arhur Masuaku’nun sakatlıkları bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Leicester City, son 3 maçından galibiyet çıkartamadı. West Ham ise 2 hafta arada sonra Watford’u zar zor mağlup edebildi. King Power’da en mantılı seçim gollere yönelmek. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Alaves – Valencia: MS 2, 2.19 (iddaa) – 2.62 (Bets10) ; Alaves, La Liga’da uzun bir süredir galibiyet almayı başaramıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Elche deplasmanına konuk olan Alaves, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtikleri karşılaşmadan puansız ayrılan Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri, 17 puan ile düşme hattında yer alıyor. Lig sonuncusu Levante’nin sadece 6 puan önündeler. Bu hafta ise Valencia’yı konuk edecek Alaves’i zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Alaves’de savunmadan Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor. Valencia, geçtiğimiz hafta içi Kral Kupası’nda Athletic Bilbao deplasmanına konuk oldu. San Mames Barria’da 1-1 berabere kalan Yarasalar, rövanş maçı için avantajı kaptı diyebiliriz. La Liga’da ise son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Real Sociedad’ı konuk eden Valencia, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyorlar. Bu hafta Mendizorroza’da kazanarak moral bulmak isteyen Valencia’da Omar Alderete ve Gabriel Paulista’nın sakatlığı bulunuyor. Valencia, maçın favorisi. Hafta içi Kral Kupası’nda Bilbao ile berabere kalarak moral buldular. Düşme hattında bulunan ve aylardır kazanamayan Alaves’i deplasmanda mağlup ederler.

Trabzonspor – Konyaspor: 2.5 ALT, 1.62 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler. En yakın takipçisi Konyaspor’un 9 puan önünde lider konumda yer alan Bordo Mavililer, bu hafta Konyaspor’u konuk edecek. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Denizlispor’u 2-1 ile geçen Trabzonspor’da moraller yerinde. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Bruno Peres kart cezalısı. Konyaspor, lider Trabzonspor’un takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Giresunspor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Trabzonspor’un 9 puan gerisinde 2. sırada yer alan Konyaspor, bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşan İlhan Palut’un ekibi, rakibine 5-4 kaybetmiş ve kupaya veda etmişti. Bu hafta Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Konyaspor, zor gol yiyen bir takım. Son 3 maçta da kalesini gole kapatmayı başardılar. Trabzonspor ise son haftalarda kazandığı maçlarda 1 farklı galibiyetler aldı. Yüksek skorlu bir karşılaşma beklemiyorum. 3 gol barajı aşılmaz. 

Toplam İddaa Oranı: 5.03

Bets10 Bahis Oranı: 7.37