Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Brighton Bahis Tahmini 15.02.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Brighton deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Saat 23.15’de başlayacak karşılaşmayı S SPORT kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Manchester United ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.78, beraberlik 3.90, Brighton kazanır ise 4.80 olarak açıklanmış.

Manchester United 2 Puan Bıraktı

Manchester United, puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Southampton’ı konuk eden Kırmızı Şeytanlar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Jadon Sancho’nun golüyle öne geçtiler ama Che Adams’ın golüne de engel olamadılar. Bir önceki haftada puan kaybı yaşayan Ralf Rangnick’in ekibi, Turf Moor’da Burnley ile 1-1 berabere kalmıştı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan kaybeden Manchester United, ilk 4 yarışında yara almaya devam ediyor. Bu hafta Brighton’ı konuk edecek Manchester United’da Nemanja Matic ve Edinson Cavani’nin sakatlıkları bulunuyor.

Brighton Deplasmanda Kazandı

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Vicarage Road’da konuk oldukları Brighton’ı Neal Maupay ve Adam Wesbter’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiler. Önemli bir 3 puan elde eden Graham Potter’ın öğrencileri, Premier Lig’de 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu hafta ise Old Trafford’da konuk olacakları Manchester United karşısında sürpriz arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester United – Brighton Maç Bilgileri

Manchester United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Nemanja Matic ve Edinson Cavani’nin sakatlıkları bulunuyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Alex Telles, Paul Pogba, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Dan Burn, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Jakub Molder, Alexis Mac Allister,, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Manchester United’ın artık puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Karşılarında 7 maçtır kaybetmeyen Brighton var ama reaksiyon göstermek zorundalar. Manchester United’ın zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, bu kez hata yapmadı. Ronaldo ve Fernandes’in golleriyle 2-0 kazandılar ve moral buldular.