UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Real Madrid Bahis Tahmini 15.02.2022

Şampiyonlar Ligi‘nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 15 Şubat Salı akşamı Son 16 mücadelelerine start verilirken, Fransa Ligue 1 lideri PSG evinde İspanya La Liga lideri Real Madrid‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN.

Bets10, PSG galibiyetine 2.05, beraberliğe 4.00, Real Madrid galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.56, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

PSG Rotasını Devler Sahnesine Çevirdi

Fransa Ligue 1’de rakipleriyle puan farkını açan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde artık kupayı kazanmak istiyor. Tarihinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunmayan PSG, sadece 2020 yılında final başarısı gösterirken, kupayı Bayern Münih’e kaptırdı. Bu sezon iki kulvarda birden şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek bir kadro kuran ev sahibi, ileri uçta Messi, Mbappe ve Neymar gibi 3 önemli yıldıza sahip. Fransa Ligue 1’de 24 haftada sadece Rennes’e mağlup olan, deplasmanda alınan bu mağlubiyetin ardından ise rakibini geride bıraktığımız hafta iç sahada 1-0 mağlup eden Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, en yakın rakibinin 13 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise tek mağlubiyetlerini Manchester City deplasmanında aldılar. İç sahada iki kulvarda birden hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen PSG, Neymar’ın uzun süreli sakatlığının ardından, Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine devam etti ve iki kulvarda birden güven vermeyi sürdürdü.

Real Madrid 13 Kez Kupayı Kazandı

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda bu hafta PSG deplasmanına konuk olurken, tarihinde hiç bu kupayı kazanamayan rakibi karşısına devler sahnesinde elde ettiği 13 şampiyonlukla Avrupa’nın en başarılı takımı olarak çıkacak. İspanya La Liga liderliğini elinde bulunduran  Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, en yakın rakibiyle ligde puan farkını 4’e çıkardı. Karim Benzema’nın yokluğunda son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran konuk ekip, 33 gole doğrudan katkı veren Fransız yıldızın takıma dönmesiyle Şampiyonlar Ligi sahnesinde elini güçlendirdi. Gruptan lider olarak çıkan ve sadece evinde FC Sheriff’e kaybeden Real Madrid, geri kalan 5 maçtan da galip çıkmayı başardı. Real Madrid tarihi boyunca Şampiyonlar Ligi’nde hep iyi futboluyla dikkat çekti. Konuk ekibi bu sahnede saf dışına itmek hiç kolay değil.

PSG – Real Madrid Maç Bilgileri

PSG – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Sergio Ramos ve Neymar’ın sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid cephesinde ise Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Leandro Paredes, Marco Verratti, Leandro Parades, Angel Di Maria, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Marcelo, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Eden Hazard, Karim Benzema.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 ve İspanya La Liga’nın liderleri Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Dev maçta iki formda takımında hedefi kazanarak avantajı ele almak. Hatanın bedeli devler sahnesinde her zaman çok büyük oldu. İki takımda bunun farkında ve uzun yıllardır bu kulvarda zorlu mücadelelere çıktılar. Dev maçta iki takımında savunmasının kolay gole geçit vermeyeceğini ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.01

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.36

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kylian Mbappe attı, PSG evinde galibiyetle çıkmayı başardı. Mücadelede iki takımda gol konusunda sorunlar yaşarken, ev sahibinde Mbappe etkisini izledik. Mücadelede sadece 1 gol atıldı. Kazananları tebrik ederiz.