TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Başakşehir İddaa Tahmini 18.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Çaykur Rizespor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve  Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Çaykur Rizespor – Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Çaykur Rizespor kazanır 4.15, beraberlik 3.70, Başakşehir kazanır ise 1.94 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Sürpriz Peşinde

Çaykur Rizespor, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Altay deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Çaykur Rizespor’un attığı 2 gol ise VAR kararı ile iptal edildi. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilen Çaykur Rizespor, bu hafta konuk edeceği Başakşehir karşısında sürpriz yaparak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Başakşehir’den 3 Puan

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-0 ile geçmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Başakşehir’de moraller yerinde. Pizzi ve Trezeguet ile de hücum hattını güçlendirdiler. Yeni transfer Pizzi, Başakşehir forması ile çıktığı ilk karşılaşmada gol ile tanıştı ve galibiyette önemli rol oynadı. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı bulunuyor.

Çaykur Rizespor – Başakşehir Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı bulunuyor.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Yasin Pehlivan, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Fernando Boldrin, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Deniz Hümmet, Ronaldo Mendes, Joel Pohjanpalo

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Junior Çaiçara, Alexandru Epureanu, Carlos Ponck, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Pizzi, Deniz Türüç, Trezeguet, Daniel Aleksic, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’de 6 galibiyet aldı ve bu galibiyetlerin tamamına iç sahada ulaştı. Başakşehir ise son 2 haftadır çıkışta. Trezeguet ve Pizzi transferleri ile de iyice güçlendiler. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor’da puan kayıpları devam etti. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 2-0 kaybettiler.