LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Rayo Vallecano Bahis Tahmini 18.02.2022

İspanya La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Rayo Vallecano deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Zorlu mücadeleyi saat 23.00’de Smart Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Elche ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elche kazanır 2.98, beraberlik 2.98, Rayo Vallecano kazanır ise 2.78 olarak açıklanmış.

Elche İç Sahada Kaybetmiyor

Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya 2-0 mağlup olduklar. 5 maç aradan sonra La Liga’da mağlubiyet ile tanışan Elche, bu hafta iç sahada, Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Son haftalarda iç sahada kolay kolay mağlubiyet yaşamayan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, bu hafta Rayo Vallecano karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde Elche’de Gerard Gumbau ve Gonzalo Verdu kart cezalısı. Ezequiel Ponce ise sakat.

Rayo Vallecano’da Düşüş Sürüyor

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta Vallecas’da konuk ettiği Osasuna’ya farklı kaybetti. Maç boyunca çok fazla etkili olamadılar ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Rayo Vallecano, 11. sıraya kadar geriledi. Son 5 maçından ise galibiyet çıkartamayan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Bu hafta Elche deplasmanına konuk olacak Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.

Elche – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Elche – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Gerard Gumbau ve Gonzalo Verdu kart cezalısı. Ezequiel Ponce ise sakat.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

İddaa Tahmini

Elche, geçen hafta Sevilla karşısında ilk yarıda iyi direndi ama ikinci yarıda kilit açıldı.Rayo Vallecano is formsuz ve son 5 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Elche’nin taraftarı önünde puan almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.35

Rexbet Oranı: 10 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, haftayı 3 puan ile kapattı. Formsuz Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup ettiler ve haftayı galibiyet ile noktaladılar.