Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Torino İddaa Tahmini 18.02.2022

18 Şubat Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri Torino derbisi bekliyor. Juventus‘un evinde Torino‘yu konuk edeceği dev maç Türkiye saati ile 22:45‘te başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.00, Torino galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Juventus Derbi Öncesi Çok Moralli

İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftadan namağlup çıkmayı başaran Juventus, Massimiliano Allegri yönetiminde sezonun ilk haftalarında yaşadığı beklenmedik puan kayıplarını harika bir seriyle telafi etmeyi başarırken, geriden gelerek şampiyonluk yarışına ortak oldu. Geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanından 1-1’lik beraberlikle çıkmayı başaran JUVE, lider ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi. Devre arası transfer döneminde Zakaria ve Vlahovic gibi iki güçlü ismi hücum hattına katmayı başaran ev sahibi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. İtalya Serie A Ligi’nde bildiğimiz gibi üst sıra savaşı günden güne kızışıyor. Tam 5 takımın şampiyonluk adına çok güçlü şekilde iddiaları devam ederken, Juventus bu yarışta derbi mağlubiyetiyle geriye düşmek istemiyor. Ev sahibi Torino derbisine 3 puan parolasıyla çıkıyor.

Torino’da Moraller Bozuk

Torino derbiye moralsiz çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşü Udinese ve Venezia karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 24 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. İlk 5 umutları günden güne azalan Torino’ya ara yaramadı. Sezonun ilk yarısı iç sahada 1-0 mağlup olduğu Juventus karşısına deplasmanda çıkacak olan Ivan Juric’in öğrencileri, bu sezon kötü deplasman karnesiyle dikkat çekiyor. 11 deplasman maçından sadece 2 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, milli ara dönüşünde güven vermedi. Torino derbisinde sürpriz arayacak olan Torino, şampiyonluk iddiasındaki rakibi karşısında mevcut form durumuyla zor anlar yaşayacaktır.

Juventus – Torino Maç Bilgileri

Juventus – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Giorgio Chiellini, Federico Chiesa sakat. Torino cephesinde ise Tommaso Pobega, Dennis Praet ve Mohamed Fares’in sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt Pellegrini, Rugani, Cuadrado, McKennie, Arthur, Denis Zakaria, Moise Kean, Dusan Vlahovic, Paulo Dybala.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinkovic-Savic, Demba Seck, Vojvoda, Zima, Rodriguez, Singo, Brekalo, Lukic, Karol Linetty, Mandragora, Sanabria.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi sahnesinde Juventus rüzgarları esiyor. Tam 11 maçtır bileği bükülmeyen Juventus, galibiyetlerine bir yenisini daha Torino derbisinde ekleyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide ilk yarıyı Juventus iyi futboluyla domine ederken, ikinci yarıya damgasını vuran taraf ise Torino oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı.