UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Randers İddaa Tahmini 17.02.2022

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play off turu ilk maçında Leicester City evinde, Randers’ı ağırlayacak. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Leicester City ile Randers takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Leicester City galibiyetine 1.32, beraberlik tercihine 5.85, Randers galibiyetine ise 11.00 verildiğini görüyoruz.

Leicester City Galibiyet Peşinde

Leicester City, Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da konuk ettikleri West Ham ile 2-2 berabere kaldılar. Son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta içi UEFA Konferans Ligi son 16 play off turunda Randers’ı konuk edecek. Avrupa Ligi grubunda Spartak Moskova, Napoli ve Legia Warszawa ile karşılaşan İngiliz ekibi, sadece 8 puan toplayabildi ve grubu 3. Sırada tamamlayarak Konferans Ligi’nde yoluna devam edecek. Randers maçı öncesinde Leicester City’de Wesley Fofana, Jamie Vardy, Jonny Evans ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları bulunuyor.

Randers’ın İşi Zor

Randers, adına oldukça zor bir eşleşme. King Power’da Leicester City’e konuk olacaklar. Konferans Ligi grubunda Az Alkmaar, Jablonec ve CFR Cluj ile karşı karşıya gelen Randers, grubunu 7 puan ile 2. Sırada tamamladı ve son 16 play off turuna yükseldi. Grupta sadece 1 galibiyet alabildiler. Danimarka Süper Ligi’nde ise geçen hafta Brondby deplasmanında 1-0 kaybeden Thomas Thomasberg’in ekibi, zirve yarışının gerisinde kaldı. Bu hafta oynayacakları Leicester City maçı öncesinde, Randers’da Stephen Odey’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Leicester City – Randers Maç Bilgileri

Leicester City – Randers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Wesley Fofana, Jamie Vardy, Jonny Evans ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları bulunuyor. Randers’da Stephen Odey’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Ademola Lookman, Patson Daka

Randers'ın ilk 11’i Belli mi?

Randers’ın muhtemel kadrosu: Patrik Carlgren, Jesper Lauridsen, Lasser Berg Johnsen, Simon Piesinger, Tosin Kehinde, Simon Tibbling, Oliver Bundgaard, Vincent Onovo, Mikkel Kallesoe, Erik Marxen, Stephen Odey

İddaa Tahmini

Randers’ın işi çok zor. King Power’da Leicester City’e direnebileceklerini düşünmüyorum. Leicester City evinde kazanır ve rövanş maçı için avantaj yakalar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, rahat bir galibiyet aldı. Randers’ı 4-1 ile geçtiler ve tur kapısını araladılar.