UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Slavia Prag İddaa Tahmini 17.02.2022

UEFA Konferans Ligi son 16 play off turu ilk maçında Fenerbahçe evinde, Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ile Slavia Prag zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.65, Slavia Prag galibiyetinin ise 3.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fenerbahçe Tur Peşinde

Temsilcimiz Fenerbahçe, sezona UEFA Avrupa Ligi grubunda yer alarak başlamıştı. Olympiakos, Antwerp ve Eintracht Frankfurt ile aynı grupta yer alan Sarı Lacivertliler, sadece 6 puan toplayabildi gruptan çıkamadı. Grubunu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam edecek. Son 16 play off turunda Çekya’nın Slavia Prag takımı ile karşılaşacaklar. Süper Lig’de yarıştan kopan ve Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a elenen Fenerbahçe’nin tek hedefi Konferans Ligi’nde tur atlamak. Geçtiğimiz hafta sonu Giresunspor’u 2-1 ile geçen Fenerbahçe, biraz olsun moral buldu. Maç öncesinde Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ve Filip Novak’ın sakatlıkları devam ediyor.

Slavia Prag Avantaj Arayacak

Slavia Prag, Çekya Ligi’nin güçlü takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Slavacko deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Ligde liderliğini sürdüren Slavia Prag, en yakın takipçisi Viktoria Plzen ile eşit puana sahip. UEFA Konferans Ligi’nde Feyenoord, Union Berlin ve Maccabia Haifa ile karşılaşan Jindrich Trpisovsky’nin öğrencileri, topladığı 8 puan ile grubu 2. sırada tamamladı ve Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Karşılaşma öncesinde Slavia Prag’da Alexander Bah kart cezalısı. Jan Boril ve Ondrej Kudela ise sakat.

Fenerbahçe – Slavia Prag Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Slavia Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma 20.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ve Filip Novak’ın sakatlıkları devam ediyor. Slavia Prag’da Alexander Bah kart cezalısı. Jan Boril ve Ondrej Kudela ise sakat.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Atilla Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Bright Osayi Samuel, Enner Valencia, Merghim Berisha

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ales Mandous, Tomas Holes, Aiham Ousou, Petr Sevcik, Jakub Hromada, Ondrej Lingr, David Jurasek, İbrahim Traore, Peter Olayinka, Stanislav Tecl, Ivan Schranz

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’ye sakatlardan iyi haberler geldi. Maça da yoğun bir ilgi olması bekleniyor. Giresunspor galibiyeti ile moral bulan Fenerbahçe, Slavia Prag karşısında da kazanmayı başarır ve avantaj yakalar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, taraftarı önünde sahadan mağlup ayrıldı. Kadıköy’de Slavia Prag’a 3-2 kaybettiler ve tur şansı zora girdi.