LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Barcelona İddaa Tahmini 20.02.2022

İspanya La Liga’da son 8 maçından da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Barcelona deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 3.65, beraberlik 3.80, Barcelona kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış.

Valencia Galibiyete Hasret 

Valencia’da galibiyet hasreti devam ediyor. İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta Alaves deplasmanına konuk olan Yarasalar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Düşme hattındaki Alaves’ e karşı puan almayı başaramadılar. La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Valencia’da moraller bozuk. Jose Bordalas için tehlike çanlarının çalmaya başladığını belirtelim. Maç öncesinde Valencia’da savunmadan Gabriel Paulista’nın sakatlığı sürüyor. 

Barcelona 8 Maçtır Kaybetmiyor 

Barcelona, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Derbide Espanyol ile karşı karşıya gelen Xavi’nin öğrencilieri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Pedri ve Luuk De Jong’un golleriyle 1 puanı kurtaran Barcelona, yenilmezlik serisini 8 maça çıkarttı. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Napoli ile karşılaşan Barcelona, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta La Liga’da Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Barcelona’yı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Gerard Pique ve Dani Alves kart cezalısı. Memphis Depay, Ansu Fati, Sergi Roberto ve Samuel Umtiti’nin ise sakatlıkları sürüyor. 

Valencia – Barcelona Maç Bilgileri

Valencia – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da savunmadan Gabriel Paulista’nın sakatlığı sürüyor. Barcelona’da Gerard Pique ve Dani Alves kart cezalısı. Memphis Depay, Ansu Fati, Sergi Roberto ve Samuel Umtiti’nin ise sakatlıkları sürüyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Toni Lato, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro, Maxi Gomez

Barcelona'nın Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergino Dest, Gerard Pique, Ronald Araujo, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Pedri, Ousmane Dembele, Ferran Torres, Luuk De Jong

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Valencia, üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Barcelona ise son 8 maçını kaybetmedi ama oyun olarak güven vermiyorlar. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia’da puan kayıpları devam etti. Mestalla’da konuk ettikleri Barcelona’ya 4-1 kaybeden Valencia’da tehlike çanları çalmaya başladı.