LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Sevilla İddaa Tahmini 20.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol evinde, Sevilla karşısında sürpriz arayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Espanyol ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Espanyol galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.00, Sevilla galibiyetinin ise 2.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Espanyol 1 Puana Razı Oldu 

Espanyol, geçtiğimiz hafta Barcelona ile karşı karşıya geldi. Derbide 3 puana çok yaklaştılar ama son dakikalarda yedikleri goller 1 puana razı oldular. La Liga’da son haftalarda puan kayoplarına devam eden Vicente Moreno’nun ekibi, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından 13. sıraya gerilediler. Düşme hattına da yaklaşmaya başladılar diyebiliriz. Bu hafta sonu iç sahada Sevilal’yı konuk edecek Espanyol’da Nicolas Melamed ve Manuel Morlanes kart cezalısı. 

Sevilla Evinde Kazandı 

Sevilla, geçtiğimiz hafta Elche ile karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar ve sezonun en önemli 3 puanlarından birini elde ettiler. Lider Real Madrid’in 2 puan bıraktığı haftayı kazanarak geçen Julen Lopetegui’nin ekibi, aradaki puan farkını 4’e indirdi. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’i 3-1 ile geçtiler ve avantaj yakaladılar. Bu hafta La Liga’da Espanyol’a konuk olacak Sevilla’da Marcos Acuna kart cezalısı. Erik Lamela, Gonzalo Montiel ve Suso ise sakat olan isimler.

Espanyol – Sevilla Maç Bilgileri

Espanyol – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Nicolas Melamed ve Manuel Morlanes kart cezalısı. Sevilla’da Marcos Acuna kart cezalısı. Erik Lamela, Gonzalo Montiel ve Suso ise sakat olan isimler.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Diego Carlos, Jules Kounde, Ludwig Augustinsson Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir, Anthony Martial

İddaa Tahmini

Espanyol, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Son 5 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Sevilla’nın şampiyonluk umutları devam ediyor. Espanyol karşısında kazanırlar ve 2. sıradaki yerini korurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, geriye düştüğü maçtan 1 puan ile döndü. Sergi Darder’in golüyle Sevilla’dan 1 puan almayı başardılar.