Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Leicester City İddaa Tahmini 20.02.2022

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Wolverhampton evinde, Leicester City karşısında galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

WolverhamptonLeicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Wolverhampton kazanır 2.28, beraberlik 3.30, Leicester City kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Wolverhampton Dikkat Çekiyor

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tottenam deplasmanına konuk olan Bruno Lage’in ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son 5 maçta 4 galibiyet alan ve ilk 6 şansını devam ettiren Bruno Lage’in ekibi, bu hafta Leicester City’i konuk edecek. Leicester City karşısında da 3 puan hedefi olan Wolverhampton’da Yerson Mosquera ve Pedro Neto’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Leicester City 4 Maçtır Kazanamıyor 

Leicester City, geçtiğimiz hafta King Power’da konuk ettiği West Ham ile yenişemedi. 2-1 öne geçtikleri karşılaşmada uzatmalarda yedikleri golle 1 puana razı oldular. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Bu hafta ise Wolverhampton’a konuk olacaklar. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Randers’ı 4-1 ile geçerek biraz olsun moral buldular. Bu hafta Leicester City’de Timothy Castagne, Jamie Vardy, Jonny Evans, Wesley Fofana, Ryan Bertrand ve James Justin’in sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton – Leicester City Maç Bilgileri

Wolverhampton – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Yerson Mosquera ve Pedro Neto’nun sakatlıkları devam ediyor. Leicester City’de Timothy Castagne, Jamie Vardy, Jonny Evans, Wesley Fofana, Ryan Bertrand ve James Justin’in sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Ademola Lookman, Patson Daka

İddaa Tahmini

Leicester City, üst üste 4 Premier Lig maçından da galibiyet çıkartamadı. Wolverhampton ise geçen hafta Tottenham’ı devirdi. Wolverhampton favori ama Leicester City’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City’de kötü gidişat devam ediyor. Wolverhampton deplasmanında da mağlup olan Leicester City, 5 maçtır galibiyet alamıyor.