Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Mönchengladbach İddaa Tahmini 20.02.2022

İddaa fikstüründe 20 Şubat Pazar akşamı bizleri Borussia Dortmund ile Mönchengladbach‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 19:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga‘nın 23. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.75, Mönchengladbach galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.45, beraberliğe 3.85, konuk ekibe ise 3.90 oran veriyor.

Borussia Dortmund Gözünü Zirveye Dikti

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk umutlarını sürdüren Borussia Dortmund, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ağır yaralı. Almanya Bundesliga’da haftayı 3-0’lık Union Berlin galibiyetiyle kapatan ev sahibi, liderin mağlup olduğu haftada zirve ile arasındaki puan farkını 6’ya indirmeyi başarırken, hafta içi sakatlıklarla ve yoğun fikstürle boğuştuğu dönemde Rangers’a evinde 4-2 kaybetti. Avrupa yolunda ağır bir darbe alan ve rotasını Almanya Bundesliga şampiyonluğuna çeviren Marco Rose ve öğrencileri, sezonun ilk yarısı deplasmanda 10 kişi kalarak 1-0 mağlup olduğu Mönchengladbach karşısında galibiyet peşinde olacak. Ev sahibinde sakatlıklar devam etse de, taraftar desteğiyle Dortmund galibiyete yakın taraf.

Mönchengladbach Puan Kayıplarına Son Verdi

Adi Hütter’in öğrencileri geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatmayı başarsa da, Almanya Bundesliga’da bir türlü alt sıralardan kurtulamadı. Mönchengladbach sezon başında büyük umutlarla göreve Adi Hütter’i getirirken, yeni hocasıyla zor günle geçiriyor. Leverkusen ve Union Berlin karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetlerin ardından, Arminia Bielefeld deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ekip, geçtiğimiz hafta evinde Augsburg’u 3-2 mağlup etti. Konuk ekipte savunma zafiyetleri devam etse de, kazanmak oldukça değerliydi. 22 haftadan 7 galibiyet, 5 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran Gladbach, Almanya Bundesliga’nın 13. sırasında yer alıyor.

Dortmund – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Mateu Morey, Marcel Schmelzer, Erling Haaland, Marius Wolf ve Thomas Meunier sakat. Mönchengladbach cephesinde ise Lars Stindl’in sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Manuel Akanji, Nico Schulz, Hummels, Brandt, Bellingham, Guerreiro, Reus, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Donyell Malen.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Lainer, Elvedi, Netz, Friedrich, Jantschke, Neuhaus, Benes, Kone, Alassane Plea, Embolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Dortmund, taraftarı önünde puan farkının açılmasına izin vermeyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund bu hafta Mönchengladbach ağlarına gol olup yağdı. 6 golle 3 puana uzanan Marco Rose ve ekibi, Mönchengladbahc’a gol şansı dahi vermezken, evinde harika bir galibiyet aldı.