Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Greuther Fürth İddaa Tahmini 20.02.2022

20 Şubat Pazar akşamı Almanya Bundesliga’da bizleri lider Bayern Münih ile en alt sıradaki Greuther Fürth‘ün 3 puan mücadelesi bekliyor. beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:30.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.07, beraberliğe 13.00, Greuther Fürth galibiyetine ise 41.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.14, 2.5 Alt 6.03 oran kazandırıyor.

Bayern Münih 2 Maçtır Kazanamıyor

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Salzburg karşısına çıkan Bayern Münih, Avusturya deplasmanından beraberliği son dakika golüyle kurtardı ve evine avantajlı döndü. Bayern avantajı rakibine vermese de, turun ve şampiyonluğun favorileri arasında yer alan Nagelsmann’ın öğrencileri, Salzburg deplasmanında mağlubiyetten zor kurtuldu. Almanya Bundesliga’da ise haftayı 4-2’lik Bochum mağlubiyetiyle kapatan ev sahibi, liderliğini sürdürse de, son 2 maçtan galip gelemedi. En yakın rakibi Dortmund ile arasında 6 puan fark bulunan Bayern Münih, hata kredisini son haftalarda tüketirken, Şampiyonlar Ligi dönüşü Fürth karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak.

Greuther Fürth Ligde Kalmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da 22. hafta sona ererken, evinde ağırladığı Hertha Berlin karşısında alınan 2-1’lik galibiyet, Greuther Fürth’ün en alt sıradan kurtulması için yeterli olmadı. İlk 14 haftada galibiyet bulunmayan ekip, son 6 haftadan sadece 1 mağlubiyet alsa da, hala ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. Ligin yeni temsilcisi Stefan Leitl ile yoluna devam ederken, devre arası transfer döneminde önemli takviyelere imza attı ve son haftalarda yükselişe geçti. Fürth bu hafta lider Bayern Münih karşısına moralli çıkacak. Ligde kalma umutlarını hem transferleriyle hem de son haftalardaki performanslarıyla arttıran konuk ekip deplasmanda sürpriz arayacak.

Bayern Münih – Greuther Fürth Maç Bilgileri

Bayern Münih – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Goretzka, Manuel Neuer ve Alphonso Davies sakat. Greuther Fürth cephesinde ise Jessic Ngankam, Marius Funk ve Robin Kehr’in sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Dudziak, Meyerhöfer, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Seguin, Hrgota.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, en yakın rakibi Dortmund ile arasındaki puan farkının 6’ya inmesine engel olamazken, lider bu hafta ligin en zayıf halkasını zorlanmadan mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.37

Best10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.52

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider evinde galibiyetlerine geri döndü. Bayern Münih bu hafta Fürth engelini zorlanmadan geçerken, beklediğimiz gibi taraftarı önünde rahat bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.