İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.02.2022

Siz değerli takipçilerimiz için 20 Şubat Pazar günü Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Nice – Angers: MS 1, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 20 Şubat Pazar günü Fransa Ligue 1’de 25. hafta heyecanı yaşanırken, Nice evinde Angers’i konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayacak maçı futbol severler beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilir. Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya kadar liderin en yakın takipçisi olmayı başaran Nice, son 2 hafta kalesinde 3 gole engel olamazken, 180 dakika boyunca skor üretmeyi başaramadı ve önce Clermont, ardından Lyon’a kaybetti. Lyon derbisinde 90 dakika sona erdiğinde rakip kaleye sadece 1 isabetli şut atabilen Christophe Galtier’in öğrencileri, etkisiz hücum performansıyla pozisyon bulmakta zorlanıyor. Lider PSG’nin tam 17 puan gerisinde kalan Nice, bu sezon tek başarısını Fransa Kupası’nda yakalarken, favorilerden PSG ve Marsilya’yı mağlup ederek, çeyrek finalist olmayı başardı. Ligue 1’de ise 5 maçlık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçen ekip, eski günlerine geri dönmek istiyor. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını ilk 6 savaşına dahil olarak geçiren ve Gerald Baticle önderliğinde sürpriz sonuçlara imza atan Angers, sezonun ikinci yarısı itibariyle tam anlamıyla kabus yaşıyor. Son 3 haftada Saint Etienne, Marsilya ve Strasbourg’a mağlup olurken, son 7 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Evinde ağırladığı Troyes dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Angers, son haftaların zayıf halkaları arasında yer alıyor. Son 3 haftanın 2’sinde skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Angers hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermiyor. Fransa Ligue 1’de 2 haftadır mağlup olsa da, rakibinin çok üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan Nice, iç saha avantajıyla puan kayıplarına Angers galibiyetiyle son verecektir.

Marsilya – Clermont: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 25. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Clermont karşı karşıya gelecek. 20 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 22:45’te başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2. UEFA Konferans Ligi’nde Son 16 bileti için Qarabağ karşısına çıkan Marsilya, evinde Azerbaycan temsilcisini 3-1 mağlup etmeyi başarırken, tur kapısını araladı. Maç boyunca rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ev sahibi, Ligue 1’deki etkisini Avrupa sahnesine geçte olsa taşıdı. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ve yoluna Konferans Ligi’nde devam eden Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise son 2 haftadan galip çıkmayı başardı. Angers ve Metz engellerini 3’er puanla geçmeyi başaran ve lider PSG’nin en yakın takipçisi olmaya devam eden Marsilya, liderin 13 puan gerisinde takibini sürdürüyor. Bakambu transferiyle elini güçlendiren ev sahibinde, Milik, Payet ve Cengiz çok formda. Fransa Ligue 1’de 24. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Clermont, 6 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyarken, Pascal Gastien önderliğinde 24 puanla 15. sırada yer aldı. Düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan Clermont, üst üste aldığı Rennes ve Nice galibiyetleriyle toparlanma sinyalleri verirken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı ve 1-0 öne geçtiği Saint Etienne karşısında üstünlüğünü koruyamazken, 2-1’lik mağlubiyetle birlikte küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Ateş hattında yer alan Clermont, düşme hattı ile puan farkını korumak istiyor. Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Marsilya, Avrupa dönüşü galibiyetlerine devam edecek ve Ligue 1 sahnesinde Clermont galibiyetiyle 3’te 3 yapmayı başaracaktır.

Bordeaux – Monaco: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Bordeaux ile Monaco‘nun, 20 Şubat Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 19:05‘te start alacak Fransa Ligue 1 mücadelesine Matmut Atlantique Stadı ev sahipliği yapacak. Bordeaux kötü gidişata çare arayışlarını sürdürüyor. Sezon başında milli takım başarıyla dikkat çeken Vladimir Petkovic’i teknik adamlık görevine getiren ev sahibi, ilk 22 haftada düşme potasından kurtulmayı başaramazken, 5-0’lık Reims mağlubiyeti teknik adamın sonunu getirdi. Geçtiğimiz hafta geçici bir teknik adamla Lens deplasmanına konuk olan Bordeaux, evine 3-2’lik mağlubiyetle dönerken, en alt sıraya demir attı. Ev sahibinin yeni hocası bu hafta itibariyle David Guion oldu. Yeni hocasıyla ilk sınavını sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Monaco karşısında verecek olan Bordeaux, kazanması halinde düşme hattından kurtulma şansına sahip. Milli aradan Lyon derbisinden aldığı 2-0’lık galibiyetle dönen Monaco, ezeli rakibi karşısında hem savunmada hem de hücum hattında harikalar yaratırken, savunma başarısı geçtiğimiz hafta Lorient karşısında devam ederken, Monaco golcüleri iç sahada etkisiz kalınca, karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sona erdi. Philippe Clement yönetiminde son 6 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlayan Monaco, bu süreçte sadece Montpellier deplasmanında mağlup oldu. 6. sırada yer alan Monaco, Clement’in göreve gelmesiyle birlikte Fransa Ligue 1’in üst sıralarına tutundu ve bırakmadı. Hoca değişikliğiyle düşme hattından kurtulmak isteyen Bordeaux ve üst sıralardaki iddiasını sürdürmek isteyen Monaco’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 3.13

Bets10 Bahis Oranı: 4.25