İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 20.02.2022

20 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründeki 3 Fransa Ligue 1 mücadelesini kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Saint Etienne – Strasbourg: MS 2, 2.04 (iddaa) – 2.38 (Bets10) ; 20 Şubat Pazar günü Saint Etienne ile Strasbourg, Fransa Ligue 1’de kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:00’de start alacak mücadeleyi beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Saint Etienne, Fransa Ligue 1’de en zayıf halka olmaktan kurtuldu. Ara transfer dönemine kadar ligin en alt sırasına demir atan ev sahibi, transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde değiştirirken, yeni transferleriyle son 3 haftadan galip çıkmayı başardı. 24 haftalık fikstürde ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Etienne, Bordeaux’un üzerine çıkmayı başarırken, düşme hattının üzeri ile puan farkını kapattı. Ligde kalma umutlarını Pascal Dupraz’ın göreve gelmesiyle birlikte arttıran ve son haftaların etkili takımları arasında yer alan ev sahibinde tehlike hala devam ederken, Saint Etienne sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Strasbourg karşısında seriyi sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de Strasbourg etkisi devam ediyor. Julien Stephane’nin öğrencileri son 9 haftadan 7 galibiyetle çıkmayı başarırken, sezonun ikinci yarısında en formda takımlardan biri olarak ilk 4 içerisine girmeyi başardı. Son 2 haftada kalesini gole kapatarak, Angers ve Nantes karşısında 1’er golle galibiyete uzanan ekip, gol sorunu yaşamazken, savunmada ise harikalar yarattı. 41 puana 4. sırada yer alan Strasbourg, sadece son haftalarda aldığı galibiyetlerle değil, 24 haftada attığı 46 golle de Fransa Ligue 1 sahnesinde dikkat çekiyor. Liderin ardından bu sezon en fazla gol atmayı başaran konuk ekip, Stephane önderliğinde harika bir sezon geçiriyor. Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran Strasbourg, son 2 haftayı gol yemeden kazanırken, Saint Etienne deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Rennes – Troyes: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 serüvenine 5. sırada devam eden Rennes, 20 Şubat Pazar günü evinde 16. sıradaki Troyes’i konuk edecek. 25. hafta mücadelesi beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 24. haftasında lider PSG deplasmanına konuk olan Rennes, son ana kadar savunmada iyi bir direnç göstermeyi başarsa da, bitime saniyelere kala sahneye Mbappe çıktı ve Rennes’i mağlubiyete sürükledi. Deplasmanda üst üste 4 mağlubiyetini alan Bruno Genesio’nun öğrencileri, iç sahada ise son 2 haftayı 6-0’lık Bordeaux, 2-0’lık Brest galibiyetleriyle tamamladı. İç saha etkisiyle üst sıralardaki yerini koruyan Rennes, 24. hafta sona erdiğinde 5. sırada yer aldı. Rennes bu hafta Troyes karşısında iç saha etkisini sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 24. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Troyes, en yakın rakiplerinden birine 5-1’lik galibiyet şansı verirken, konuk ekibin düşme hattı ile arasındaki puan farkı eridi. 5 hafta önce göreve Bruno Irles’i getiren Troyes, yeni hocasıyla son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, 24 hafta sonunda düşme hattı ile aynı puanda yoluna devam ederken, hem transfer hamleleri hem de teknik adam değişikliği Troyes’i düşme tehlikesinden kurtulması için yeterli olmadı. Son haftaların formsuz takımı Rennes deplasmanında güven vermiyor. Rakibinin çok üzerinde bir performans grafiğiyle 25. haftaya giren Rennes, iç sahada galibiyetlerine devam edecek ve Troyes’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Reims – Brest: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 20 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 25. hafta mücadelesinde, Reims ile Brest karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 25. haftası evinde Brest’i konuk edecek olan Reims, geçtiğimiz haftayı deplasmanda mağlubiyetle tamamladı. Sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen ev sahibi, son 6 maçta sadece 10 kişi kalan Bordeaux’u iç sahada 5-0 mağlup ederken, geri kalan 5 maçtan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında 14. dakika itibariyle 10 kişi oynamak zorunda olan ve 14. dakikada 1-0 geriye düşen Oscar Garcia’nın öğrencileri, en yakın rakibi karşısında geri dönmeyi başaramadı. Üst üste puanlar kaybeden Reims, 14. sıraya kadar gerilerken, bir diğer yakın rakibi Brest karşısında toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 24. hafta sona ererken, 8 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyan Brest, 31 puanla 12. sırada yer aldı. Sezon içerisinde teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, göreve Michel Der Zakarian’ı getirirken, yeni hocasıyla son 2 iç saha maçını 7 gol ve 2 galibiyetle tamamlarken, rakiplerine sadece 1 gol şansı tanıdı. İç sahadaki yükselişle küme düşme hattından uzaklaşmayı başaran ve puan farkını 10’a çıkaran Montpellier, teknik adam değişikliğinin ardından daha iyi performanslar sergilemeyi başardı. Deplasmanda 3 maçtır kazanamayan Brest, dış sahadaki puan kayıplarına son vermeyi hedefliyor. Sezonun ilk yarısında birbirlerine gol atmayı başaran Reims ve Brest, ligin orta sıralarında yoluna devam ederken, sezonun ikinci yarısında aynı başarıyı gösterecek ve fileleri havalandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.35

Bets10 Bahis Oranı: 6.12