TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Galatasaray İddaa Tahmini 21.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Galataaray deplasmanda, Göztepe’nin konuğu olacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Göztepe ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Göztepe galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.25, Galatasaray galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Göztepe Deplasmanda Kaybetti

Göztepe, geçtiğimiz haftayı da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan İzmir ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise İzmir derbisinde Altay’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 2 maçından puan çıkartamayan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, bu hafta konuk edeceği Galatasaray karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Düşme hattının 1 puan üzerinde bulunan Göztepe’de bu hafta Dzenan Burekovic sakat. Atakan Çankaya ise kart cezalısı.

Galatasaray Galibiyet Arıyor

Galatasaray, üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında da galibiyet alamayan Galatasaray’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 2 puan toplayabilen Domenec Torrent’in öğrencileri, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta Göztepe’ye konuk olacak Galatasaray’da Omar Elabdellaoui, Fatih Öztürk ve Fernando Muslera sakat olan isimler.

Göztepe – Galatasaray Maç Bilgileri

Göztepe – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de bu hafta Dzenan Burekovic sakat. Atakan Çankaya ise kart cezalısı. Galatasaray’da Omar Elabdellaoui, Fatih Öztürk ve Fernando Muslera sakat olan isimler.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Aytaç Kara, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Franco Di Santo

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İnaki Pena, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Eric Pulgar, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Galatasaray’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Domenec Torrent yönetiminde henüz galibiyet alamadılar. Göztepe’de son haftalarda formsuz. Galatasaray’ın kazanarak moral bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, uzun bir aranın ardından 3 puan sevinci yaşadı. Göztepe’yi deplasmanda 3-2 ile geçen Galatasaray, Domenec Torrent yönetiminde ilk kez galibiyet yaşadı.